Pro Evolution Soccer 2009 (Games for Windows)

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36319

KONAMI minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Pro Evolution Soccer 2009 (Games for Windows) [PC DVD]

Az EA sikersorozata, a FIFA franchise legújabb része továbbra sem akar gyökeres változtatásokat eszközölni, inkább a finomhangolásra helyezi a hangsúlyt. A legnagyobb vetélytárs, a Pro Evolution Soccer 2009-es darabja azonban - a legújabb hírek szerint - számos fronton próbál változtatni.

A Konami korábbi bejelentése szerint az egész programot az alapoktól tervezték újra és új játékmódokat valamint grafikai revolúciót ígértek. Nos, a mostani infók szerint a fejlesztők nagyon is tartották magukat az ígéretükhöz. A grafikához nem kell sokat hozzátenni, elég csak ránézni a mellékelt képekre.

Finomítanak az irányításon is, ráadásul a passzok sikere már nem csak rajtunk múlik. Beleszámít a fű állapota (nedves, száraz vagy esetleg már letaposott), a légellenállás és természetesen az időjárás is. Lássuk most a két új játékmódot: a "Become a Legend" a FIFA "Be a Pro" módjához hasonlít. Itt is csupán egyetlen játékost (csatárt vagy középpályást) irányíthatunk, akivel igazi profivá kell válnunk. A "Legends" az új multi-mód, melyben a korábban létrehozott játékost irányíthatjuk online mérkőzéseken.

Pro Evolution Soccer 2009 (Games for Windows)
katalógusba hozzáadva: 2008.09.12.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Pro Evolution Soccer 2009 (Games for Windows)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok