Project CARS [PS4] - BAZÁR (használt termék)

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
Használt
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés dátuma 1.20. vagy 1.22.
Termék kódja: 302888

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.18. 18:35
Namcominden korosztály számára ajánlottangol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.
NULL

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Project CARS [PS4] - BAZÁR (használt termék)

246947 A Project CARS az egyik legvalósághűbb, leghatásosabb, technikai szempontból az egyik legfejlettebb versenyjáték a világon.

A játék tulajdonságainak irányításában, tesztelésében és leigazolásában a Project CARS  rajongói kör, illetve igazi versenyzők is részt vettek, akiknek köszönhetően nemcsak a versenyszimulátorok új generációját jelenti, hanem az elemek tökéletes kombinációját is jelenti, melyek a játékosoknak, továbbá a fejlesztők gazdag tapasztalatainak köszönhetők.

Hozzon létre egy versenyzőt, válasszon a többféle motoros sport közül, és teljesítse a történelmi feladatok sorát, melynek köszönhetően beírhatja nevét a Hírességek Csarnokába. Tegye próbára képességeit a versenyhétvégéken, az időmérő kihívások során kerüljön a ranglétra csúcsára, továbbá a Project CARS közösség egyéb aktuális rendezvényein is részt vehet.

A Project CARS játék az egyik leggazdagabb pályaválasztási lehetőségekkel dicsekedhet, az időjárás és a napszakok revolúciós, dinamikus változtatásának rendszerével, csúcs grafikával és irányítással, valamint Oculus Rift és Project Morpheus támogatással. Mindezzel lepipálva a konkurenciát.
  • Új generációs grafika, dinamikus környezet, brutális hangzás és autentikus vezetési élmény! Ez mind hihetetlen 12k Ultra HD felbontásban az Oculus Rift vagy a Project Morpheus felhasználásával. A Project CARS túlhaladja a hétköznapi versenyszimulátorok határait.
  • A versenyjátékosok támogatásának köszönhetően - melyek a játék bizonyos fázisainak fejlesztésében, tesztelésében, jóváhagyásában részt vettek - lehetősége van egy olyan játékban részt venni, mely valóban "versenyzőktől versenyzőknek" ajánlott. A fejlesztésben továbbá részt vettek igazi versenyzők, technikusos és további lelkes rajongók, akiknek a motoros sportok világában ott a helye.
Project CARS [PS4] - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2015.05.13.

Vélemények: Project CARS [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.