Project CARS

SZINTÉN ELÉRHETŐ Project CARS - XBOX ONEProject CARS - PS4
ÚJ TERMÉK
6399 Ft
4.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 246947

Namco minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Project CARS [PC DVD]

246947 A Project CARS az egyik legvalósághűbb, leghatásosabb, technikai szempontból az egyik legfejlettebb versenyjáték a világon.

A játék tulajdonságainak irányításában, tesztelésében és leigazolásában a Project CARS  rajongói kör, illetve igazi versenyzők is részt vettek, akiknek köszönhetően nemcsak a versenyszimulátorok új generációját jelenti, hanem az elemek tökéletes kombinációját is jelenti, melyek a játékosoknak, továbbá a fejlesztők gazdag tapasztalatainak köszönhetők.

Hozzon létre egy versenyzőt, válasszon a többféle motoros sport közül, és teljesítse a történelmi feladatok sorát, melynek köszönhetően beírhatja nevét a Hírességek Csarnokába. Tegye próbára képességeit a versenyhétvégéken, az időmérő kihívások során kerüljön a ranglétra csúcsára, továbbá a Project CARS közösség egyéb aktuális rendezvényein is részt vehet.

A Project CARS játék az egyik leggazdagabb pályaválasztási lehetőségekkel dicsekedhet, az időjárás és a napszakok revolúciós, dinamikus változtatásának rendszerével, csúcs grafikával és irányítással, valamint Oculus Rift és Project Morpheus támogatással. Mindezzel lepipálva a konkurenciát.
  • Új generációs grafika, dinamikus környezet, brutális hangzás és autentikus vezetési élmény! Ez mind hihetetlen 12k Ultra HD felbontásban az Oculus Rift vagy a Project Morpheus felhasználásával. A Project CARS túlhaladja a hétköznapi versenyszimulátorok határait.
  • A versenyjátékosok támogatásának köszönhetően - melyek a játék bizonyos fázisainak fejlesztésében, tesztelésében, jóváhagyásában részt vettek - lehetősége van egy olyan játékban részt venni, mely valóban "versenyzőktől versenyzőknek" ajánlott. A fejlesztésben továbbá részt vettek igazi versenyzők, technikusos és további lelkes rajongók, akiknek a motoros sportok világában ott a helye.
Project CARS
katalógusba hozzáadva: 2014.08.20.
Kapcsolódó termékek (2)

Vélemények: Project CARS

Nincs vélemény a termékről.