Project CARS 3 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Project CARS 3 - XBOX ONE
Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 409151
BandaiEN szinkron

Project CARS 3 [PS4]

A végső versenyzői utazás a hétvégi versenyzőtől a versenyzőlegenda felé hamarosan kezdetét veszi a Project Cars 3 játékban, amelyben a játékosok több, mint 200 elit útszakasz, versenyautó közül választhatnak, és több, mint 140 globális körpálya közül a 24 órás ciklusokban és a 4 évszak során mindenféle időjárási körülmény mellett.A Project Cars 3 játék számtalan új, érdekes elemmel rendelkezik, és még jobb szórakozást kínál.

A szériában most először mutatkozik be az izgalmas és igényes Career Mode játékmód. A játékosoknak keményen kell versenyezniük, hogy autóikat autentikus teljesítmény-alkatrészekkel tudják felszerelni, amelyek realisztikus hatást gyakorolnak az autók menettulajdonságaira és teljesítményére. További újdonság a Project Cars 3 játékban az autók testreszabhatóságának széles skálája, mint például a felnik, az abroncsok és sok más beleértve a versenyző szerkesztését is.

A Slightly Mad Studios fejlesztői keményen dolgoztak azon, hogy a Project Cars 3 játékot a lehető leghozzáférhetőbb játékká tegyék a széria történetében, hogy minden játékos élvezhesse a tapasztalataiktól függetlenül. A játékban teljesen átdolgozták az irányítást, továbbfejlesztett vezetési modell és sok mást is megtalálunk.



Értékelések Project CARS 3

Nincs vélemény a termékről.