Project CARS 3

ezt a terméket jelenleg 8 ügyfél nézi
SZINTÉN ELÉRHETŐ Project CARS 3 - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
10.490 Ft
Bruttó ár
Használt
8.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 409151

Utolsó frissítés időpontja: 2021.9.19. 13:35
Bandaiminden korosztály számára ajánlottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
8.190 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Project CARS 3 [PS4]


A végső versenyzői utazás a hétvégi versenyzőtől a versenyzőlegenda felé hamarosan kezdetét veszi a Project Cars 3 játékban, amelyben a játékosok több, mint 200 elit útszakasz, versenyautó közül választhatnak, és több, mint 140 globális körpálya közül a 24 órás ciklusokban és a 4 évszak során mindenféle időjárási körülmény mellett.A Project Cars 3 játék számtalan új, érdekes elemmel rendelkezik, és még jobb szórakozást kínál.
A szériában most először mutatkozik be az izgalmas és igényes Career Mode játékmód. A játékosoknak keményen kell versenyezniük, hogy autóikat autentikus teljesítmény-alkatrészekkel tudják felszerelni, amelyek realisztikus hatást gyakorolnak az autók menettulajdonságaira és teljesítményére. További újdonság a Project Cars 3 játékban az autók testreszabhatóságának széles skálája, mint például a felnik, az abroncsok és sok más beleértve a versenyző szerkesztését is.
A Slightly Mad Studios fejlesztői keményen dolgoztak azon, hogy a Project Cars 3 játékot a lehető leghozzáférhetőbb játékká tegyék a széria történetében, hogy minden játékos élvezhesse a tapasztalataiktól függetlenül. A játékban teljesen átdolgozták az irányítást, továbbfejlesztett vezetési modell és sok mást is megtalálunk.

Project CARS 3
katalógusba hozzáadva: 2020.06.15.

Vélemények: Project CARS 3

Nincs vélemény a termékről.