Project Zero 2 (Wii Edition)

ÚJ TERMÉK
7.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 206687

Nintendo 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Project Zero 2 (Wii Edition) [Wii]


A Project Zero 2 (Wii Edition) a Project Zero 2: Crimson Butterfly klasszikus survival horror átdolgozása, amiben Mio bőrébe bújsz, aki egy titokzatos, elátkozott falut kutat át Mayával. Amikor Maya elkezdi követni a karmazsin lepkét az erdőbe Miónak sem marad más választása, mint követni Mayát, így a lepke elvezeti őket az elhagyatottnak tűnő faluba. Csak azzal, hogy segítesz a lányoknak fényt deríteni az ősi rituálék és az elhagyatott falu titkaira, remélheted, hogy lekerülheted annak hatalmát.

A falu felfedezése közben kiderül, hogy nem vagytok egyedül és az ikreket megtámadják a volt lakosok lelkei. A faluban kísértő lelkek csak a Camera Obscura, a mitikus fegyver általgyőzhetők le, ami lehetővé teszi a szellemek világával való kommunikációt. Bármikor a közeledben megjelenik egy szellem, a képernyő felső részén is megjelenik egy mutató, ami tudatja Veled milyen közel is van hozzád. A vörös szín rossz szellemet, míg a kék szín jó, vagy semleges szelemet jelent. Résen kell lenned, mert bármikor mögötted lehetnek, és csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy megtámadhassanak.

A Project Zero 2 (Wii Edition) képes a Wii különleges, mozgásérzékelő irányításának kihasználására, ami olyan érzést kelt, mintha valóban a történet részese lennél. A hű zseblámpád mindig kéznél van. A Wii Remote segítségével a terület minden egyes négyzetcentiméterét átkutathatod, és értékes rejtett tárgyakra lelhetsz. Vigyázz azonban mit cselekszel, mert nem tudhatod, mi rejtőzhet a sötétben.

A Project Zero 2 (Wii Edition) újdonsága a Haunted House mód, ami próbára teszi a bátorságod, hiszen minden lépésen valami ijesztővel vár. Maga az akció egy vidámparki kalandra emlékeztet. A mozgást a Wii Remote és a Nunchuk biztosítja, míg a környezeted a zseblámpa által válik láthatóvá. Minden lépésen meglepetések várnak, amik teljesen véletlenszerűen bukkannak fel.

A móka fokozására egy másik játékos is csatlakozhat, aki ellened fog játszani, és ő tudja irányítani, hogy mikor jelenjenek meg a szellemek, és milyen hangok szólaljanak meg. Az elsődleges célja az, hogy minél jobban megrémítsen.

Project Zero 2 (Wii Edition) - Wii
Értékelve 10 az 5-ből 1 értékelés alapján
Project Zero 2 (Wii Edition)
katalógusba hozzáadva: 2012.06.22.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Project Zero 2 (Wii Edition)

od Szalay Zoltán  5 az 5 csillagból! 02.01.2013
Lenyűgöző grafika, hátborzongató helyszínek, csodás játék lett a project zero 2 wii változata, A legjobb túlélőhorror ebben a generációban, kötelező vétel minden játékosnak.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok