Prototype Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Prototype - PS3Prototype - XBOX 360
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36241
ActivisionEN szinkron

Prototype [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Prototípusban Ön irányítja a Alex Mercer-et - egy genetikai mutáns, amely megváltoztathatja a formát. Nem tud semmit a múltjáról, ezért makacsul megpróbálja felfedni létezésének titkait. Mozgás közben a sûrûn lakott New York és elnyeli mindenkit, aki az útjába - elnyeli a fizikai identitás, memóriák és képességeit. Hogy az egész játék változik a háború után, amelyben a következõ három fél: Alex, csapatok elit Blackwatch szétválás, és az emberek vírussal fertõzött úgynevezett fertõzött. Merüljön el a 40 évig tartó összeesküvés mélyén! A prototípus egy friss játék, amely a nyílt világban zajlik és alapvetõen különbözik a többi típustól. A fõszereplõ Alex Mercer anti-hõs, aki megváltoztathatja az ûrlapot. A történet egy fantasztikus kiadatását New York 2008-ban játszott a stílus becsapni és megsemmisíti lehetõvé teszi, hogy akár keverék a tömegben, vagy fejleszteni az összes Alex pusztító kapacitását. Minden a Radical Entertainment Act keretében az innovatív Titanium motoron fut. Számtalan új címe van, többek között a The Incredible Hulk, a Simpsons Hit & Run és még sok más. A prototípusban csak várni kell a korlátlan akcióra, amelyet még nem tapasztaltál. Harc a szuper katona szerepe ellen ellenségek csodálatos képességeit. A fõszereplõ rejtélyének felfedése. Fedezze fel New York utcáit. A fõhõs túlélési sebessége és ereje. Alex képességei és különleges küldetési jutalmak. A város négy zónájának állandó változása. Képes visszatérni az ellenfeledbe.
Prototype - PC - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 2 értékelés alapján.

Értékelések Prototype

Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od zombor csaba 5 az 5 csillagból! 2012.04.17.
EZ A VILÁG EGYIK LEGJOBB AKCIÓ JÁTÉKA, ÉN CSAK AJÁNLANI TUDOM
od Hrenkó Pál 5 az 5 csillagból! 2012.04.10.
Brutális, és egyben izgalmas játékmenet, kivló effektek és kitûnõ grafika jellemzi ezt az amúgy sem vidám hangulatban játszódó játékot. Az egész azon alapul, hogy egy várost megfertõz egy vírus, és a mi emberkénk is az áldozatok között van, de a jó oldalon. A játék során emberünknek különbözõ fejlesztéseket tudunk vásárolni, de ehhez "EP"-re van szükség (amivel a játéban tudunk fizetni) amit a katonák és szörnyikék megölésével, kihívásokkal és a küldetések megnyerésével kapunk. Én kipróbáltam. Hát õszintén? Abba se bírtam hagyni!
Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
Talált Oldalak:   1