Pure Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Pure - PC DVDPure - XBOX 360
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 36465
DisneyEN szinkron

Pure [PS3]

A Black Rock Studios, amely csapatnak a MotoGP 06 és MotoGP 07 játékokat is köszönhetjük, most egy vad, intenzív off-road versenyjátékkal lepi meg a játékosokat. A Pure koncepciója egyszerű: Adott egy hatalmas táj, néhány bivalyerős quad, és jópár óriási ugrató. Innen már nincs megállás, a Pure a tömény versenyakció, elképesztő látvánnyal. A játék alapvetően két részre osztható. Vannak azok a versenyek, ahol csak a helyezés számít, és azok, ahol viszont a trükköket pontozzák.

A Pure nem élethű szimulátor, inkább a látványra és az érzésre helyezi a hangsúlyt. Nem ritkák a többtíz méter magas ugratások, a levegőben pedig elég idő marad több bonyolult trükk kivitelezésére is. A legegyszerűbb trükköket az "A" gombbal lehet megcsinálni, ezek a trükkök nitrót adnak. Ha elég nitrót szedsz össze, elérhetővé válnak a "B" gombos, közepesen nehéz mozdulatok, ha pedig még többet, akkor a legnehezebb, de legtöbb pontot érő "Y" gombos trükkök is megjelennek. A nitrót természetesen gyorsításhoz, és még nagyobb ugratásokhoz lehet felhasználni. Figyelni kell a többi versenyzőre is, mert a helyezés is fontos lehet.

A Pure-ban több hatalmas pályán is küzdhetsz, például Olaszországban, Észak-Amerikában vagy Ausztráliában. Elképesztő látványt nyújt, ahogy óriási magasságba felugorva siklasz a levegőben. Ilyenkor a hatás kedvéért a zene is elhalkul, és csak a szél süvítését hallod. A karrierversenyek között a keresett pénzből alkatrészeket vehetsz a quadodra. Szinte minden módosítható, a motortól és a kerekektől kezdve a lábtartón és a borítás elemein át egészen a fogantyúkig. Az alkatrészek kihatnak a quad képességeire is, így előre haladva egyre erősebb, gyorsabb járművekre tehetsz szert, arról nem beszélve, hogy az ugrásaid is egyre nagyobbak lesznek.

A Pure irányítása nem nehéz, egyszerű, de mégsem rugaszkodott el teljesen a valóságtól. A pályák úgy lettek kialakítva, hogy szinte vég nélkül lehessen száguldozni rajtuk, az ugrások utáni leérkezésnél is csak arra kell figyelni, hogy a trükk be legyen fejezve, és a quad egyenesen álljon. Őrült, vad szórakozás ez, amely élvonalbeli grafikába és élménybe lett csomagolva.


Értékelések Pure

Nincs vélemény a termékről.