Puzzler Mind Gym 3D

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202376

Ubisoft minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Puzzler Mind Gym 3D [3DS]


A Puzzler Mind Gym 3D napi programokkal segít átmozgatni az agysejtjeidet. 3D feladatok segítségével hozhatod ki a maximumot magadból. javítsd, fejleszd a képességeidet a négy kategóriában, amiket minden nap használsz, mint a látás, a memória, a szavak és a számok.

A Puzzler Mind Gym 3D egy 90 napos komplett program, kellemes agytornához Ian Robertson professzortól, a neurológia és a kognitív rehabilitáció szakemberétől.

A szintek végigviheted az elejétől a végéig, de akár választhatsz is a 90 napi programból a kedvenc játéktípusaid nézegetése közben. Minden napi program választható ikonokat kínál, amik négy individuális kategóriát jelentenek - memória, látás, szavak és számok - és négy játékot kínál, amiket teljesítened kell, hogy hozzáférhess a Mind Gym kihíváshoz az adott napi programhoz.
 • A Puzzler Mind Gym 3D az első cím, ami "mind trainerrel" büszkélkedhet Nintendo 3DS handhelden, és ami teljes mértékben
 • Teljesítsd a napi feladatokat, amik négy al feladatból állnak
 • Kövesd nyomon a fejlődésedet egyszerűen, az automatikus mentésnek köszönhetően
 • Szerezz a játék folyamán hasznos tanácsokat Ian Robertson professzortól
 • A feladatok teljesítése után szórakoztató információkat szerezhetsz az agyad bizonyos területeiről és a funkcióiról. Az új on - screen 3D agy modellek segítenek még jobban megérteni az agyad működését
 • Puzzler Mind Gym 3D
  katalógusba hozzáadva: 2011.11.21.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Puzzler Mind Gym 3D

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok