Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

SZINTÉN ELÉRHETŐ Rabbids Invasion: The Interactive TV Show - XBOX ONERabbids Invasion: The Interactive TV Show - XBOX 360
ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2017.12.21. (4 szabad darab) [?]
Termék kódja: 261565

Ubisoft 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Rabbids Invasion: The Interactive TV Show [PS4]

261565 Senki sem sejti, hogy honnan érkeztek.
Senki sem sejti, hogy kifélék?

Érdemes-e tőlük félni?

Nem! Megérkeztek a nyulak, hogy több órányi szórakozást hozzanak Önök számára. Ezek a bolondos fiúk (vagy lányok, nem vagyunk benne egészen biztosak) egy dolog miatt vannak itt, hogy őrült dolgaikkal megnevetessék Önöket. A gyerekek imádják ahogy mindenfélét találgatnak, tetteikkel pedig befolyásolják a történet folytatását.

A Rabbids Invasion, animált gyerek tévéműsor a PlayStation Camera for PS4-nek köszönhetően most interaktív. A gyerekek most nappalijukból játszhatják akár multiplayer módban, őrül kihívásokban a család vagy a barátok ellen. Élje át a Rabbids Invasion tévéshowt egy egészen új módon.

  • Élvezze ezt a 20 fejezetes tévéshowt egészen új módon, amelyben aktív résztvevőként kell részt vennie, és amelyben színészként és nézőként egyaránt részt vesz. A még hosszabb kalandot egy bónusz fejezet biztosítja.
  • Játssza a Rabbids Dance, vagy a Match the Pose mozgás aktív játékot, és szerezzen pontokat. Éljen át egy tojásháborút, vagy akár lőjje ki a nyulakat a levegőbe! Hívja ki a barátait, játszon időre a Speed Drawing módban, vagy kiáltsa a kutltuszos "bwaah"-t  a hangfelismerő technológiának köszönhetően. Minden fejezetben rejtett tárgyakat találhat, és új karaktereket fedezhet fel, melyek által további pontokat szerezhet.
  • Hagyja a nyulakat, hogy az őket jellemző humor és őrültség elfoglalja nappaliját.
  • Éljen át egy igazi szórakozást a barátaival és a családjával a minél magasabb pontszám elérése érdekében.
  • Oldjon fel újabb fejezeteket.
  • A felejthetetlen pillanatokat mentse el a Rabbids albumba. A PlayStation Camera for PS4 segítségével akár selfiet is fotózhat!
Rabbids Invasion: The Interactive TV Show
katalógusba hozzáadva: 2014.12.10.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok