Racing Manager 2014

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 229311

 minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Racing Manager 2014 [PC DVD]


Itt az alkalom kipróbálni milyen manager lennél! Ebben a rendkívül részletes szimulátorban minden területre kiterjedően bizonyíthatod a képességeidet. Vedd át az egyik előre meghatározott csapat irányítását, vagy "alapíts" saját csapatot, és tegyél meg azért mindent, hogy felverekedd magadat és a csapatot az élvonalba.

Vegyél fel szerelőket, technikusokat, versenyzőket, designereket, akik mind azért fognak dolgozni, hogy a csapat kocsija legyen a leggyorsabb, legversenyképesebb. Minél több versenyt sikerül megnyerned, annál több szponzor lesz hajlandó fizetni, a befolyó pénz még több sikert tesz elérhetővé.

Elengedhetetlen a versenytechnika állandó fejlesztése, ami megköveteli a személyzet, technikusok, mérnökök, versenyzők további képzését is, a cél elérésének érdekében.


Mindenre kiterjedő editor, amiben a csapat legapróbb részletei is megtervezhetők Használj minél több fejlett, kísérleti technológiát Fejleszd a csapat hátterét, építs szélcsatornát, saját tesztpályát, stb. Fogadd fel a világ legjobb mérnökeit, versenyzőit
Racing Manager 2014
katalógusba hozzáadva: 2014.02.28.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Racing Manager 2014

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok