Rage (Anarchy Kiadás)-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 228577
Bethesda

Rage (Anarchy Kiadás)-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Az id Software stúdió negyedik játéka sokkal többet tartogat magában, mint fejetlen lövöldözést bármire, ami mozog. A Rageben belepillanthatsz a mutánsok által lakott poszt - apokaliptikus pusztába. Mindez az id Tech engine által meghajtva.

Poszt - apokaliptikus környezet és történet, ami leginkább a Mel Gibson főszereplésével készült Mad Maxre emlékeztet. A Föld üstökössel való ütközése után az emberiség úgy ezer évvel ezelőtti civilizációs szintre esett vissza, és a társadalom (ha még annak lehet nevezni) totális anarchiába ment át, ahol a befolyásosak megpróbálják uralmuk alá vonni az emberiséget. Ellenük azonban rebellisek egy csoportja harcol, akik egyértelműen nem szeretnék, ha visszatérne a régi rendszer.

A túléléshez és a szórakozáshoz elengedhetetlenek a járművek, amikkel versenyezhetsz és A - ból B pontba juthatsz. De főleg a versenyen és a járműveid felfegyverzésén van a hangsúly.

A gazdag singleplayer kampány mellett játszható klasszikus multiplayer mód is, kooperatív mód akár két játékosnak egyszerre, osztott képernyőn.

  • Harcolj banditák, mutánsok hordái ellen az exotikus fegyvereiddel
  • Égess gumit a sivatagban. Fejleszd és alakítsd kedved szerint a járgányodat speciális kiegészítőkkel, fegyverekkel, színekkel, stb.
  • A first - person akció mellett a Rage nyílt világot is kínál, ami csak arra vár, hogy felfedezd
  • Merülj el a singleplayer élményben, annak gazdag történetében
  • Hívd meg egy barátod egy jó kis kooperatív multiplayer játékra
  • A rendkívül fejlett id Tech 5 engine most új MegaTexture technológiával élénkíti az óriási területeket, akár 60 FPS megjelenítése mellett is

  • Értékelések Rage (Anarchy Kiadás)-PS3 - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.