Ratchet & Clank: All 4 One

ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 34951

Sony 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Ratchet & Clank: All 4 One [PS3]


A Ratchet & Clank sorozat folytatásában nem csak Ratchet vagy Clank bőrébe bújva játszhatsz, hanem akár Qwark és Dr. Nefariousként is. Vagy mindegyikkel egyszerre. A játékot solo is játszhatod, de úgy messze nem a legjobb élményt kapod, hiszen a szereplők egyedi különleges tulajdonságokkal és képességekkel rendelkeznek.

A történet egy gyanús meghívóval kezdődik, ami egy ünnepségre invitálja Ratchetet, Clanket és Qwarkot, akik a baljós érzés ellenére kíváncsiságból mégis elmennek az ünnepségre. Később kiderül, hogy Dr. Nefarious csapdájáról van szó, akik nem gondolta tökéletesen végig a tervet. A Nefarious által életre keltett szörny ellene fordult és mind a négyük az intergalaktikus állatgyűjteményébe került. Az ősi ellenségek tehát kénytelenek félretenni az ellenségeskedést, és összefogni a menekülés érdekében.

 • Játssz egyedül, vagy négyesben Ratchet, Clank, Qwark és Dr. Nefarious bőrébe bújva, és használd ki a különleges képességeiket és tulajdonságaikat.
 • Ugorj be a játékba bármikor, és el is hagyhatod azt kedved szerint. A Ratchet & Clank: All 4 One lehetőséget biztosít számodra a kooperatív játékmódra
 • Most először lehet a sorozatban átélni az izgalmas kalandokat együtt a barátaiddal a PlayStation Networkön. Élvezd a felejthetetlen játékélményt!

 • Ratchet & Clank: All 4 One
  katalógusba hozzáadva: 2011.06.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Ratchet & Clank: All 4 One

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok