Ratchet & Clank: Quest for Booty-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Használt
3.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

kevesebb mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 2.26.
Termék kódja: 228636

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.23. 04:00
Sony 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Ratchet & Clank: Quest for Booty-PS3 - BAZÁR (használt termék)

A Ratchet and Clank: Quest for Booty az Insomniac Games' ünnepelt sorozatának legújabb tagja.

Rövidebb maga a játék, mint a megelőző folytatás, a Ratchet and Clank: Tools of Destruction - Blu-ray Disc-en kapható és az első pillanattól az utolsóig igen szórakoztató élményt kínál.

A történet bevezetés nélkül elkezdődik, azaz Ratchet-tel egy esőverte kalózhajó hátsó fedélzetén kezdünk, ahol mindját le kell győznünk Darkwater kapitány kis kegyenceit. A lombax hős most legjobb barátja, Clank után kutat, akit a titokzatos Zoni rabolt el. Az egyetlen nyom a holléteét illetően az elveszett kincs, a Fulcrum Star, amely helyét csak Captain Darkwater ismeri.

A játék motorja a Ratchet and Clank: Tools of Destruction motorjára épül, így a Ratchet and Clank: Quest for Booty is kitűnő grafikával örvendeztet meg, hiszen bámulatos, ahogy a hajó csillogó fedélzete imbolyog a viharban olyan különleges effektekkel kiegészítve, mint a repülő plazma sistergése és robbanása.

A fegyverarzenálban újra üdvözölhetünk pár "over-the-top" csúzlit, amit a sorozat legelején élvezhettünk. Kiemelnénk a Combustert, amely plazmagolyókat lő ki; a Tornado Launcher-t, amely az ellenséget eszeveszett forgásba taszítja, illetve egy kesztyűt, amely agresszív rovarok tucatjait küld bárkire, aki közel található.

A játék menete hasonló az akció és ugrálós (más néven platform) játékokra amely néha kitartást igényel, máskor meg FPS tapasztalatot. Egy új funkció az ún. Omniwrench, amelyhez a kalandok során Ratchet apró tárgyakat gyűjthet és tunningolhatja fel. Ez nagyon jól jön majd a játék második szintjén, a Hoolefar Island-en, amely egy idilli trópusi sziget szövevényes, kísérteties alagútrendszerrel a felszín alatt. A felszínen Ratchetnek magasan fekvő platformok között kell manővereznie hogy aktiválja a szélgépeket, így a megszokott ugrálás-lövés mellé egy újabb, kiválóan használható stratégiai elem jelent meg a színen. A föld alatt robbanékony köveket lehet összeszedni és később eldobni, illetve találkozhatunk fényt kibocsátó lényekkel, a Heliogrubs-okkal; a kis sziklákra majd ekkor lesz szükség, hogy ajtókat robbantsunk fel illetve később a sötét szobákba bevilágítva a denevéreket ijesszük el.

A történetet természetesen áthatja a humor, amely gyerekek és felnőttek számára is egyaránt érhető, és szinte a sorozat védjegyévé vált. A játék folyamatos, rövidebb verziójának megalkotásával az Insomniac Games olyan élményt akar biztosítani, amely könyörtelen és látványos. A Ratchet and Clank: Quest for Booty egy igazán szaftos kiadás. A motor felhasználásával a fejlesztési időt is le lehetett csökkenteni, a játékstílusra jobban koncentrálni, illetve ha a későbbi sorozatok szintjeiben viszontlátjuk azokat az ötleteket, amikkel itt találkoztunk, akkor a PLAYSTATION 3 gamerek rendkívüli élménnyel lesznek gazdagabbak.

Ratchet & Clank: Quest for Booty-PS3 - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2014.02.17.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Ratchet & Clank: Quest for Booty-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok