R.A.W: Realms of Ancient War

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 211968

Focus 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: R.A.W: Realms of Ancient War [PC DVD]


A hősi fantasy RPG - ben, a R.A.W: Realms of Ancien War - ban egy háború által pusztított kontinensen találod magad. Bár a háború évtizedekkel ezelőtt zajlott, az elfek, a törpék és az emberek királyságai még mindig romokban hevernek és állandó rablásoknak vannak kitéve. Ebben a káoszban egy új, ismeretlen fenyegetés körvonalazódik. Azért, hogy információt szerezhessenek a fenyegetésről, a király egységeket küldött a felderítésére, amiből azonban senki nem tért vissza…

Ragadd magadhoz a harcosok, mágusok, tolvajok irányítását és vesd bele magad az akcióba! A R.A.W. világában egyedül vagy a barátaiddal együttműködve is helyt állhatsz a 30 igényes szint teljesítése során a világ minden sarkában.

A kalandozásaid során a csatákban tapasztalatokra teszel szert, amik nagy segítségedre lesznek a későbbiek során. A legyőzött ellenség fegyvereit és felszerelését szintén a saját javadra fordíthatod. Szerezz új képességeket, tanulj varázslatokat, amik által ellenségek tömegeit leszel képes egyszerre likvidálni.

R.A.W: Realms of Ancient War
katalógusba hozzáadva: 2013.04.23.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: R.A.W: Realms of Ancient War

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok