Rayman: Raving Rabbids [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Használt
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 364954

Ubisoft minden korosztály számára ajánlott  angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Rayman: Raving Rabbids [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

A Rayman egy nagy múltú mászkálós játéksorozat, amelynek darabjai immár több millió példányban keltek el. Az Xbox 360 konzolon elérhető Rayman Raving Rabbids szakít a hagyományokkal, és ezúttal egy vicces, humoros minijáték-gyűjteményt kínál. A történet szerint a játék főhőse, Rayman éppen piknikezik a Globox gyerekekkel, amikor földrengés rázza meg a tájat, a gyerekek pedig elsüllyednek a föld alá. Három gonosz nyúl jelenik meg, akik bebörtönzik Rayman-t. Ahhoz, hogy kiszabaduljon, próbák sorát kell kiállnia és teljesítenie. Ezek a próbák maguk a minijátékok. Két fő játékmód létezik.

A történetes (Story) módban a játék egy tizenöt napos sorozatot követ végig. Minden egyes nap legalább három próbát kell kiállni, amelyeket azután egy "főellenség" próba követ. Ez lehet többféle minijáték is. Ahogy Rayman egyre több próbát teljesít, egyre népszerűbb lesz a nyulak körében, és napról napra kényelmesebbé teszik a celláját. Ez persze nem változtat azon a szándékán, hogy megszökjön... A másik lehetőségben (Score Mode) a legmagasabb pontszám elérése a cél. Itt külön lehet kiválasztani a már teljesített minijátékokat, és egyedül, vagy egy gépen akár négyen játszva is lehet szórakozni.

A Rayman Raving Rabbids Xbox 360 változatának érdekessége, hogy bizonyos minijátékok nemcsak az irányítóval, de a Vision kamerával is irányíthatók. A kamera veszi a játékos mozgását, és aszerint történnek a játékban a dolgok. Ez további változatosságot és élményt visz a játékba. A Rayman Raving Rabbids egy aranyos, különleges humorú minijáték-gyűjtemény, amely a fiatalabb korosztálynak, de a sorozat kedvelőinek is melegen ajánlható.

Rayman: Raving Rabbids [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2017.02.17.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Rayman: Raving Rabbids [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok