Red Faction: Armageddon (Commando & Recon Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Red Faction: Armageddon (Commando & Recon Edition) - XBOX 360Red Faction: Armageddon (Commando & Recon Edition) - PC DVD
ÚJ TERMÉK
4.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 38087

THQ 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Red Faction: Armageddon (Commando & Recon Edition) [PS3]


Fél évszázaddal azután, hogy az ellenállók mozgalma felszabadította a vörös bolygót, a Mars újra harcok színterévé válik. A bolygó felszíne lakhatatlan, ezért a bányászok átköltöztek a földalatti járatokba. Alec és Samany Mason unokája, Darius Mason akaratlanul hozzájárul, hogy a Mars mélyén szunnyadó gonosz új erőre kapjon.

A bolygón armageddon pusztított, a telepek és a támaszpontok már csak emlékeztetnek az egykori valójukra. Darius, aki mindezt előidézte seregével a Red Factionnel elindul megmenteni a Marsot, és a bolygóval együtt az emberiséget. Útja során megjárja a jégbarlangokat, a lávakanyonokat és a vihar szeméhez is eljut.

A Geo-Mod 2.0 technológiának köszönhetően a Red Faction: Armageddon élethű fizikát és pusztítható környezetet hoz a játékosnak, ezáltal a leadott lövések nyomot hagynak mindenben, amiben éppen elakadnak, egészen a játék végéig. Ezt a saját javadra is fordíthatod, ellenfeleidet megtámadhatod a falon keresztül is (sok lövés meggyengíti, majd ki is dönti a falat). Multiplayer módban ez talán még hasznosabb is, mint singleplayerben.
A Commando & Recon Edition tartalma
 • Hologramos borító
 • Két kiegészítő a játékba Commando és Recon névvel, amik egy – egy új ruhát és két – két új fegyvert adnak


 • Red Faction: Armageddon (Commando & Recon Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2011.06.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Red Faction: Armageddon (Commando & Recon Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok