Red Faction Complete

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 229433

Nordic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Red Faction Complete [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Red Faction, a Red Faction 2, a Red Faction: Guerilla és a Red Faction: Armageddon játékokat az összes eddig kiadott DLC - vel.

Red Faction

Fantasztikus fizika, irányítható járművek, részletes grafika, különleges fegyverek és magával ragadó történet vár rád a Red Factionben.


 • Geo - Mod Engine, valós idejű fizikával
 • Szárazföldi, tengeri és légi járművek is irányíthatók
 • Stealth és akció küldetések
 • Fejlett viselkedésű AI
 • Animált sérülésmodellek
  Red Faction 2

  Az utóbbi 15 évben Sopot a diktátor elnyomás alatt tartotta Commonwealth népét és igyekezett összekapcsolódni a szomszédos Egyesült köztársasággal, ami felesleges szegénységbe taszította a világot. A hosszú éveken át tartó élvonalbeli harcok okozta fáradtság összekapcsolja a harcosokat, akik fő célja ezentúl a diktátor hatalmának megdöntése.


  Red Faction: Guerilla

  A harmadik rész a már jól ismert környezetben játszódik, a marsi kolónián. A terraformációs folyamat már jelentős mértékben előrehaladt, így már nem szkafanderben napoznod. Változások következtek be a játék alapkoncepciójában is, már nem egy egyszerű lövöldözésről van szó, amiben még a falakat sem lehet lerombolni.

  A harmadik Red Faction részben az Earth Defense Force ellen vívsz gerilla harcot, nincs meghatározott út, amit követni kell a küldetések teljesítéséhez, szabadon választhatod meg, mit, hogyan teszel. Ha úgy tetszik az egész világot is elpusztíthatod.


  Red Faction: Armageddon

  Fél évszázaddal azután, hogy az ellenállók mozgalma felszabadította a vörös bolygót, a Mars újra harcok színterévé válik. A bolygó felszíne lakhatatlan, ezért a bányászok átköltöztek a földalatti járatokba. Alec és Samany Mason unokája, Darius Mason akaratlanul hozzájárul, hogy a Mars mélyén szunnyadó gonosz új erőre kapjon.
  A bolygón Armageddon pusztított, a telepek és a támaszpontok már csak emlékeztetnek az egykori valójukra. Darius, aki mindezt előidézte seregével a Red Factionnel elindul megmenteni a Marsot, és a bolygóval együtt az emberiséget. Útja során megjárja a jégbarlangokat, a lávakanyonokat és a vihar szeméhez is eljut.
  A Geo - Mod 2.0 technológiának köszönhetően a Red Faction: Armageddon élethű fizikát és pusztítható környezetet hoz a játékosnak, ezáltal a leadott lövések nyomot hagynak mindenben, amiben éppen elakadnak, egészen a játék végéig. Ezt a saját javadra is fordíthatod, ellenfeleidet megtámadhatod a falon keresztül is (sok lövés meggyengíti, majd ki is dönti a falat). Multiplayer módban ez talán még hasznosabb is, mint singleplayerben.


 • Red Faction Complete
  katalógusba hozzáadva: 2014.03.04.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Red Faction Complete

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok