Resident Evil 4

ÚJ TERMÉK
4.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3993

Capcom 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Resident Evil 4 [PS2]


2004 – et írunk, és hat év telt el a Raccoon Cityben történt baleset óta. A kormány megsemmisítette az Umbrella társaságot, ami a katasztrófáért volt felelős és Leon S. Kennedy kormányügynök lett. Első feladata megtalálni és megmenteni az elnök lányát, Ashley Grahamet.

A kutatás során Leon eljut egy kis spanyol faluba, ahol minden normálisnak tűnik, amíg Leon fel nem fedez egy kis házat, ahol az ott lakótól próbál meg információkat szerezni Ashleyről. Amint megmutatja a férfinak a lány fotóját az azonnal rátámad, és Leonnak világossá válik, hogy valami nincs rendben. Mikor a többi falubéli is rátámad felteszi magának a kérdést, hogy mi is történik valójában, kik ezek az emberek és miért támadták meg. Kénytelen harcolni, hogy túlélhessen…

A játék teljesen új motorral büszkélkedhet. Az egész játék 3D – ben zajlik, a sorozat korábbi részeivel ellentétben, amelyekben a játékos statikus kameraállás mellett „pre-renderelt” háttér előtt mozgott. Változott a kameraállás is. A kamera a történéseket a főhős jobb válla felőli nézetből mutatja. Javultak a lövések is, pontosabb célzásra van már lehetőség. Ezáltal a játék dinamikusabbá, gyorsabbá és akciódúsabbá vált mint az elődei. Ahogy azt már megszokhattuk nem hiányozhatnak a fejtörők, a kiváló fegyverek, az erős ellenfelek, a kiváló hangok sem.

Resident Evil 4 - PS2
Értékelve 3 az 5-ből 1 értékelés alapján
Resident Evil 4
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Resident Evil 4

od Varga Viktor  3 az 5 csillagból! 06.02.2013
Ez platinum, vagy normális kiadású?
SuperGamer.hu:
Pillanatnyilag a raktáron lévő darabok \"normál\" borítósak.
Üdvözlettel, Tóth Károly
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok