Resident Evil 4 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil 4 - PS5Resident Evil 4 - Xbox Series X|SResident Evil 4 - XBOX ONE
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 354923
CapcomEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.290 Ft-ért

Resident Evil 4 [PS4]

354923


2004 – et írunk, és hat év telt el a Raccoon Cityben történt baleset óta. A kormány megsemmisítette az Umbrella társaságot, ami a katasztrófáért volt felelős és Leon S. Kennedy kormányügynök lett. Első feladata megtalálni és megmenteni az elnök lányát, Ashley Grahamet. 

A kutatás során Leon eljut egy kis spanyol faluba, ahol minden normálisnak tűnik, amíg Leon fel nem fedez egy kis házat, ahol az ott lakótól próbál meg információkat szerezni Ashleyről. Amint megmutatja a férfinak a lány fotóját az azonnal rátámad, és Leonnak világossá válik, hogy valami nincs rendben. Mikor a többi falubéli is rátámad felteszi magának a kérdést, hogy mi is történik valójában, kik ezek az emberek és miért támadták meg. Kénytelen harcolni, hogy túlélhessen… 

A játék teljesen új motorral büszkélkedhet. Az egész játék 4 HD – ben zajlik.
A kamera hátulról követi Önt és intuitív és kényelmes mozdulatokat tesz lehetővé, amelyek a harmadik személy szemszögéből az ilyen fajta lövöldözős horror játékra jellemző.
Álljon szembe a szörnyeknek, akik a természet törvényével állnak szemben, új szörnyetegeket is talál itt, akik a "Las Plagas" vírussal fertőződtek meg.
Ellenségei intelligensebbek mint azelőtt.

Mercenaries Mode
Tesztelje képességeit gyors tempóban, játszhat a közkedveltek szerepében, mint Wesker vagy Hunk.


Értékelések Resident Evil 4

Nincs vélemény a termékről.