Resident Evil 6

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil 6 - XBOX 360Resident Evil 6 - PS4Resident Evil 6 - PS3Resident Evil 6 - PC CD-KEY
ÚJ TERMÉK
6399 Ft
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.21.
Termék kódja: 349723

Utolsó frissítés időpontja: 2019.2.20. 12:40
Capcom 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Resident Evil 6 [XBOX ONE]

349723  Tíz év telt el a Raccoon Cityben zajlott incidens óta, és az Egyesült Államok elnöke annak reményében, hogy megakadályozhatja a bioterrorista tevékenységek megszaporodását, úgy döntött, hogy eljött az ideje az igazság nyilvánosságra kerülésének. Leon S. Kennedy az elnök oldalán áll, mivel barátok is, még Raccoon Cityből. A bioterrorista támadás után Leon kénytelen szembenézni a megváltozott elnökkel, és kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését is. Eközben Chris Redfield, a Bioterrorism Security Assessment Alliance tagja megérkezik Kínába, ami szintén bioterrorista fenyegetés alatt áll. Egyetlen ország sincs biztonságban ezektől a támadásoktól, a világot összetartja a közös félelem, mert úgy vélik, hogy már nincs remény.

Most először a sorozatban összefog a két kedvelt szereplő, Leon és Chris, hogy együtt nézzenek szembe ezzel a példa nélküli fenyegetéssel. Új szereplők is csatlakoznak hozzájuk ebben a kegyetlen, drámai horror élményben, mindegyikük saját, egyedi perspektívákkal.
 • A förtelem már nincs helyhez kötve, a C-vírus az egész világon elterjedt és az akció Észak-Amerikában, Kelet-Európában és Kínában játszódik.
 • Játszon Leon S. Kennedy vagy Helena Harper karaktereként, vizsgálja ki és fedje fel a bizonyítékot, amely elvezeti Önt az igazsághoz.
 • A Lanshiangba kiküldött Chris Redfield és a BSAA Piers Nivans hamarosan tudatosítják, hogy minden téren küzdeniük kell, hogy ezt a globális veszélyt legyőzzék.
 • Jake Muller Sherry Birkinnel menekül azok karmai közül, akik tudják, hogy milyen fontos annak speciális eredete.
 • Ada Wongnak fel kell használnia minden képességét, hogy infiltrálni tudjon minden helyet a szükséges információk gyűjtésekor.
 • A jelentős pontokon, ahogy a páros története összekapcsolódik egy új játékmechanika, a Crossover lehetővé teszi a játékba való online bekapcsolódást akár négy játékos számára, és közösen különféle förtelmeket élhetnek át.
 • A Resident Evil 6 singleplayer és kooperatív multiplayer módban játszható offline és online.
 • A zombik visszatérnek a Resident Evil sorozatba, de most tudnak futni, ugrálni és fegyvert is használnak.
 • J'avo karakterek a sérült testrészek különböző formákba való mutálására képesek, ami azt jelenti hogy át tudják értékelni stratégiájukat.
 • Használja a  képesség pontozást karaktere fejlesztésére a Charakter Skill rendszerrel.
 • A Resident Evil 6 játékszakaszokat tartalmaz, amelyekben motorok, autók, szkúterek.
 • Ismét örülhet a közkedvelt Mercenaries módnak.
 • A Resident Evil 6 továbbfejlesztett vezérlési rendszerrel érkezik, amely lehetővé teszi a mozgás közbeni lövöldözést, bukfencezni bármilyen irányba, vagy akár elbújni.
Xbox One verzió további tartalma:

A Resident Evil 6 minden elérhető tartala a játék kiadása utáni módozatokat is beleértve (Siege Mode, Predator Mode, Survivor Mode és Onslaught Mode, a Mercenaries módhoz térképek, kosztümök a ResidentEvil.net stb.).
Resident Evil 6
katalógusba hozzáadva: 2016.04.12.

Vélemények: Resident Evil 6

Nincs vélemény a termékről.