Resident Evil 6 - XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 229251
Capcom

Resident Evil 6 - XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Tíz év telt el a Raccoon Cityben zajlott incidens óta, és az Egyesült Államok elnöke annak reményében, hogy megakadályozhatja a bioterrorista tevékenységek megszaporodását, úgy döntött, hogy eljött az ideje az igazság nyilvánosságra kerülésének. Leon S. Kennedy az elnök oldalán áll, mivel barátok is, még Raccoon Cityből. A bioterrorista támadás után Leon kénytelen szembenézni a megváltozott elnökkel, és kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését is. Eközben Chris Redfield, a Bioterrorism Security Assessment Alliance tagja megérkezik Kínába, ami szintén bioterrorista fenyegetés alatt áll. Egyetlen ország sincs biztonságban ezektől a támadásoktól, a világot összetartja a közös félelem, mert úgy vélik, hogy már nincs remény.

Most először a sorozatban összefog a két kedvelt szereplő, Leon és Chris, hogy együtt nézzenek szembe ezzel a példa nélküli fenyegetéssel. Új szereplők is csatlakoznak hozzájuk ebben a kegyetlen, drámai horror élményben, mindegyikük saját, egyedi perspektívákkal.


Értékelések Resident Evil 6 - XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.