Resident Evil: Operation Raccoon City- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 228381
Capcom

Resident Evil: Operation Raccoon City- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Resident Evil: Operation Raccoon City egy vérbeli csapatban játszható lövöldözős játék harmadik személy nézetből a Resident Evil sötét világába ültetve.

1998 szeptemberében vagyunk, és az akció helyszíne újra Raccoon City, ahol a veszedelmes T - vírus nyomai tapasztalhatók. A vírust az Umbrella csoport hozta létre, akik az incidens eltitkolására egy elit csapatot küld, aminek az elsődleges feladata a bizonyítékok megsemmisítése, a szemtanúkéval együtt. A tervről azonban tudomást szerez az Amerikai Egyesült Államok kormánya, és speciális katonai alakulatot küld, hogy felderítse az Umbrella tevékenységét és a vírusos fertőzés okát. A játékban az Umbrella Special Services (USS) katonájaként jelensz meg, egyedül, vagy co - op módban 2 - 4 játékostársaddal együtt, és mindennel harcba szállsz, ami az utadba kerül. Találkozhatsz a már ismerős Resident Evil ellenségekkel, ismerős helyeken jársz majd, mint pl. a rendőrőrs, és találkozhatsz a kedvenc karaktereiddel, köztük a Raccoon City rendőrsége által nem kívánatos személyként megjelölt Leon S. Kennedyvel is. Az előző részekből már klasszikussá vált pillanatokat élhetsz át újra, más szemszögből - az Umbrella Security szempontjából, minek következtében átírhatod a történelmet.

Mindezen kívül a Resident Evil: Operation Raccoon City online multiplayer módokban is játszható. Minden egyes mód egyedi játékélményt nyújt, köszönhetően az USS és a US Special Ops, a zombik, a bio - organikus fegyverek harcának.

Értékelések Resident Evil: Operation Raccoon City- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.