Resident Evil: Revelations 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil: Revelations 2 - PC DVDResident Evil: Revelations 2 - PS4Resident Evil: Revelations 2 - PS3Resident Evil: Revelations 2 - XBOX 360
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 265393
CapcomEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.290 Ft-ért

Resident Evil: Revelations 2 [XBOX ONE]

265389


A Resident Evil: Revelations 2 játék történetének elején Claire Redfield dramatikus fordulatát élhetjük át. Claire, most a Terra Save terrorista ellenes szervezetnek dolgozik. Moira Burton részt vesz egy vacsorán a Terra Saveban, amikor egy ismeretlen felfegykezzett hadsereg megtámadja a szervezetet. Claire és Moira eszméletlenek, amikor felébrednek rabságban találják magukat. Össze kell dolgozniuk, hogy tudomást szerezzenek arról,  ki ejtette őket fogságba, és milyen szándékkal.

Minden sarkon ellenség leselkedik Önre, azonban a lőszerét és a fegyverét ésszerűen kell felhasználnia, ebben a klasszikus survival horrorjátékban. Sikerül Clairenek és Moiranak élve kiszabadulniuk és megtudni azt, hogy miért hozták őket erre a lakatlan szigetre?
  • A rajongók áltak közkedvelt Claire visszatér, hogy átélje azt a rettenetet, amelyek a múltban üldözték őket, s mellyel együtt érkezik Moira Burton is, a Resident Evil legenda, Barry Burton lánya.
  • Minden sarkon félelem vár Önre, van mód arra, hogy ezt a távoli szigeten lévő elhagyott intézményt elhagyhassa?
  • Nem olyan tudatlanok, mint a zombik, félelmetes kinézetüknek köszönhetően az Afflictedek képesek gyorsan mozogni, és az alapfegyverekkel támadni, amely az Ön túlélését nagyban veszélyezteti.
  • Váltson át a két karakter között, hogy legyőzze a szörnyűségeket a singleplayer módban, valamint az AI partnerrel, vagy offline a kooperatív módban.


Értékelések Resident Evil: Revelations 2

Nincs vélemény a termékről.