Resident Evil: Revelations 2 [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 290034
Capcom

Resident Evil: Revelations 2 [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

265389
A Resident Evil: Revelations 2 játék történetének elején Claire Redfield dramatikus fordulatát élhetjük át. Claire, most a Terra Save terrorista ellenes szervezetnek dolgozik. Moira Burton részt vesz egy vacsorán a Terra Saveban, amikor egy ismeretlen felfegykezzett hadsereg megtámadja a szervezetet. Claire és Moira eszméletlenek, amikor felébrednek rabságban találják magukat. Össze kell dolgozniuk, hogy tudomást szerezzenek arról,  ki ejtette őket fogságba, és milyen szándékkal.

Minden sarkon ellenség leselkedik Önre, azonban a lőszerét és a fegyverét ésszerűen kell felhasználnia, ebben a klasszikus survival horrorjátékban. Sikerül Clairenek és Moiranak élve kiszabadulniuk és megtudni azt, hogy miért hozták őket erre a lakatlan szigetre?
  • A rajongók áltak közkedvelt Claire visszatér, hogy átélje azt a rettenetet, amelyek a múltban üldözték őket, s mellyel együtt érkezik Moira Burton is, a Resident Evil legenda, Barry Burton lánya.
  • Minden sarkon félelem vár Önre, van mód arra, hogy ezt a távoli szigeten lévő elhagyott intézményt elhagyhassa?
  • Nem olyan tudatlanok, mint a zombik, félelmetes kinézetüknek köszönhetően az Afflictedek képesek gyorsan mozogni, és az alapfegyverekkel támadni, amely az Ön túlélését nagyban veszélyezteti.
  • Váltson át a két karakter között, hogy legyőzze a szörnyűségeket a singleplayer módban, valamint az AI partnerrel, vagy offline a kooperatív módban.


Értékelések Resident Evil: Revelations 2 [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.