Resident Evil: Revelations

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil: Revelations - XBOX ONEResident Evil: Revelations - XBOX 360Resident Evil: Revelations - Wii UResident Evil: Revelations - PS4Resident Evil: Revelations - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
Használt
3.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 210794

Capcom 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
  • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
  • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
  • 12 hónap garancia
  • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
3.090 Ft
Elérhetőség raktáron

LEÍRÁS: Resident Evil: Revelations [PS3]

210794 A Resident Evil: Revelations, amelyet eredetileg Nintendo 3DS plattformra adtak ki, most PC-re és HD grafikával rendelkező konzolokra érkezik, fejlesztett fényeffektusokkal, és magával ragadó hangélménnyel. Resident Evil: Revelations további tartalommal érkezik, beleértve az új, rémisztő ellenséget, a nehéz módot - fejlesztett RAID mód. A RAID mód először a Resident Evil: Revelations eredeti verziójában volt bemutatva, játszhat online kooperatív módban, vagy akár singleplayer módban is harcolhat az ellenségei ellen, amíg az Ön karaktere új szintekre juthat vagy a fegyverét fejleszti. Új fegyverek, képességek, játszható karakterek (pl. Hunk) az élményt a RAID módból új szintre emelik.

A túlélő horror sorozat kritikusok által díjazott új része visszavezeti Önt azokhoz az eseményekhez, amelyek a Resident Evil 4 és a Resident Evil 5 között játszódtak, és felfedi az igazságot a T-Abyss vírusról. Resident Evil: Revelations a közkedvelt hőseinkkel érkezik, mint pl. Jill Valentine, Chris Redfield, valamint azok kollégáik a BSAA-tól, Parker Luciani, Fessica Sherawat. Az akció a Queen Zenobia kirándulóhajó elhagyott fedélzetén kezdődik, ahol minden sarkon veszély leselkedik ránk, és ahonnan a romokban heverő Terragrigia város területére indul útnak. Korlátozott számú lőfegyverrel és tölténnyel.
  • Jill Valentine, Chris Redfield, a BSAA tagjai Parker Luciani, Jessica Sherawat, ezeket kínálja az új történet.
  • Fedezze fel ezt a sötét, baljós kirándulóhajót, ahonnan nincs menekvés, ahol nincs hová elbújni, és ahol a gonosz a sötétből bárhonnan előbukkanhat.
  • Használja a Genesis kereső berendezést a barátai gyengepontjainak analizálására, rejtett tárgyak keresésére, amelyek döntőek lehetnek megmenekülésében.
  • A Resident Evil sorozatba új fajta horror érkezik, mivel a sorozatban először várnak Önökre víz alatti ellenségek, amely a játék során egyedi kihvást nyújt.
  • Válassza ki a lövés módját, amely Önnek a leginkább megfelel, lehetősége van az első, ill. a harmadik személy szemszögébe átkapcsolni, az ellenség legbiztosabb bemérésének érdekében.
Resident Evil: Revelations
katalógusba hozzáadva: 2013.02.22.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Resident Evil: Revelations

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok