Resident Evil: Revelations 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil: Revelations 2 - PS4Resident Evil: Revelations 2 - XBOX ONEResident Evil: Revelations 2 - PS3Resident Evil: Revelations 2 - XBOX 360
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 265388
CapcomEN szinkron

Resident Evil: Revelations 2 [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Resident Evil: Revelations 2 történetének elején megtapasztalhatod kedvenced, Claire Redfield drámai visszatérését. Claire, a Raccoon City incidens túlélője a Resident Evil sorozat korábbi játékaiból, most a Terra Save bioterrorista szervezetnél dolgozik. Moira Burton részt vesz a Terra Save-ben tartott üdvözlő partiján, amikor egy ismeretlen fegyveres erő megtámadja a szervezetet. Claire és Moira eszméletlen állapotban vannak, és egy sötét és elhagyatott börtönben ébrednek fel. Együtt kell dolgozniuk, hogy kiderítsék, ki fogta el őket, és milyen baljós szándékkal. Mivel minden sötét sarokban félelmetes ellenségek lapulnak, bölcsen kell használnod a lőszeredet és a fegyvereidet, a klasszikus túlélőhorror stílusban. Claire és Moira megúszhatják élve, és megtudhatják, miért vitték őket erre a távoli szigetre? Kivel találkoznak még? A történet fordulatai minden lépésnél arra kényszerítenek, hogy kitaláld a további fejleményeket. A rajongók kedvence, Claire visszatér, hogy túlélje a múltban kísértő borzalmakat, és vele jön Moira Burton, Barry Burton Resident Evil legendájának lánya. Borzalom vár rád a távoli sziget elhagyatott börtönének minden sötét zugában. Van mód a menekülésre? Nem olyan ostobák, mint a zombik, és kísérteties megjelenésüknek köszönhetően az Afflicted gyorsan tudnak mozogni és alapvető fegyverekkel támadnak, ami valós veszélyt jelent a túlélésre. Váltson a két karakter között, hogy legyőzze a rémálmokat egyjátékos módban AI-partnerrel, vagy offline kooperatív módban. Használd Moira égőjét, hogy ideiglenesen elvakítsd az ellenséget, amíg Claire elpusztítja!

Értékelések Resident Evil: Revelations 2

Nincs vélemény a termékről.