Resident Evil: Revelations Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil: Revelations - PC DVDResident Evil: Revelations - PS4Resident Evil: Revelations - PS3Resident Evil: Revelations - XBOX 360
Bruttó ár
6.790 Ft
Nettó ár: 5.346 Ft
 
Termék kódja: 374041
CapcomEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.000 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 4.790 Ft-ért

Resident Evil: Revelations [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Resident Evil: Revelations hoz még több tartalommal, beleértve a félelmetes új ellenség, egy extra terhet állapotban integráció ResidentEvil.net fejlett RAID módot. RAID üzemmódban, amelyet elõször az eredeti verziót, akkor játszani online co-op módban, vagy single-mode és felállni hordák ellenségek különbözõ küldetések közben a karakter kap az új szinteket, és gyûjtsük össze frissítéseket a fegyverek. Új fegyverek, képességek és játszható karakter (például Hunk) mozgassa a tapasztalata a RAID egy új szintre. Új feltárja az igazságot a T-Abyss vírusról. Resident Evil: Revelations hozza kedvenc hrdibov sorozat Jill Valentine és Chris Redfield, valamint társaik BSAA Parker Luciani és Jessica Sherawat. Akció kezdõdik a fedélzeten egy állítólag elhagyott hajó királynõ Zenobia, ahol horror elrejti minden sarkon, ahonnan megy a szárazföldrõl az elpusztított város Terragrigia. A korlátozott mennyiségû lõszer és fegyverek gyárak túlélni a borzalmakat Resident Evil: Revelations kezdõdik. Új történet kínál kedvenc Jill Valentine, Chris Redfield és BSAA tagok Parker Luciani és Jessica Sherawat. Fedezze fel a sötét, baljós terület egy tengerjáró hajó, ahol nincs hová futni, és ahol az elrejteni és a rossz kilép az árnyékból. Használja a keresési készülék Genesis, hogy elemezze a gyengeségeit ellenségek és rejtett elemek bizonyulhat elengedhetetlen a túléléshez. Kattintson forgatás, hogy Önnek, a lehetõséget közötti váltáshoz nézeteit elsõ és a harmadik személy, a legjobb célzó ellenséget. Enhanced HD Texture. Minden DLC elem, mint jutalom a játékban. Javított ellenõrzés.

Értékelések Resident Evil: Revelations

Nincs vélemény a termékről.