Resident Evil 8: Village [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
10.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 423853
Capcom

Resident Evil 8: Village [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Resident Evil Village folytatja Ethan Winters történetét, akit először a Resident Evil 7 Biohazard játékban láthattunk. A Residen Evil Village a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával ötvözi, amely mostanra már a Resident Evil sorozat szinonimájává vált. Ethan ez alkalommal tud vásárolni és eladni tárgyakat, recepteket tud vásárolni gyártáshoz és a fegyverek fejlesztésére is lehetőség van a kereskedőnél "The Duke"-nál. A játék során talált alapanyagok felhasználásával a túléléshez fontos eszközöket tud gyártani. Szükség lesz stratégiai tervezésre is a leltár lehető legjobb helykihasználásának érdekében.

A franchise 25. évfordulójának alkalmából, amely 2021 márciusában veszi kezdetét, a Capcom társaság bejelentette, hogy a Residen Evil Village magában foglalja majd az ingyenes multiplayer élményt is Resident Evil Re: Verse név alatt, amely PlayStation 4, Xbox One és PC platformok számára lesz elérhető. A PlayStation 5 és Xbox Series X | S játékosok a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően szintén hozzáférnek. Ez a bónusz tartalom egy köszönet a rajongók felé, képregény-látványelemeket tartalmaz és a kedvenc Resident Evil karaktereket szembeállítja egymással az ikonikus helyszíneken zajló, 4 vagy akár 6 játékos számára elérhető deathmatch küzdelmekben.


Értékelések Resident Evil 8: Village [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.