Resistance: Fall of Man + Resistance 2

ÚJ TERMÉK
10.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 40976

Sony 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Resistance: Fall of Man + Resistance 2 [PS3]


A csomag tartalmazza a Resitance: Fall of Man, a Resitance 2 játékokat, és bonusz letölthető tartalomként az SRPA Sentinel egyenruhát Joseph Capelli számára a Resitance 3 multiplayerébe.

Resitance: Fall of Man
Exkluzív FPS PlayStation 3 konzolra, ami egy alternatív múltban játszódik, a XIX. Század 50 – es éveiben. A II. világháború nem történt meg, a világot teljesen más pusztítja, egy sokkal rosszabb fenyegetés – a Chimera. Ez az ismeretlen eredetű faj Oroszországból kezdett el terjeszkedni, és fokozatosan ellepte Európát. A Chimerák nem klasszikus fegyverekkel harcolnak. Az ő fegyverük egy vírus, ami minden élőlényt Chimerává változtat.

Az embereknek egyre kevesebb esélyük marad a túlélésre, az utolsó reményt a brit amerikai seregek speciális egységei jelentik számukra. A főszerepet az amerikai seregek parancsnoka Nathan Hale, akinek a bőrébe bújva a harcostársaid segítségével meg kell próbálnod a lehetetlent, elpusztítani a Chimerákat.

A stílusos kidolgozottság és az apokaliptikus atmoszféra mellett a játék adrenalinban gazdag élményt biztosít. A csatákban mindenre lőni fogsz, ami csak megmozdul, vagy egy kicsit is hasonlít a Chimerákra. A PlayStation 3 konzol hardveres lehetőségeinek köszönhetően nagyfokú interaktivitásra, hatalmas csataterekre, fejlett AI – re és audiovizuális effektekre számíthatsz. Mindez természetesen rendelkezésedre áll single- és multiplayer módban egyaránt. Online multiplayer módban akár 32 játékos is játszhat egyszerre, az offline multiplayer pedig splitscreen módban négy játékos játékát, kooperatív módban pedig kettőét támogatja.

Resitance 2
Az akció folytatódik, szorosan követve az első rész eseményeit.

Úton hazafelé a helikopteredet lelövik valahol Izland felett, és Te újra felbőszült ellenségek százai között találod Magad. Izlandról egészen Amerikáig jutsz, ahol rengeteg helyet fogsz majd meglátogatni köztük Chicagót és San Franciscót.

Ezúttal sem marad el parádés grafikai kidolgozás, az ellenségek sokasága. Megjelennek a hatalmas bossok, és a kooperatív mód nyolc játékos számára.

Resistance: Fall of Man + Resistance 2
katalógusba hozzáadva: 2011.06.15.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Resistance: Fall of Man + Resistance 2

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok