Return to Mysterious Island 2

ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40246

Microids 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Return to Mysterious Island 2 [PC DVD]


Kaland, ami az első részhez hasonlóan kombinálja Daniel Defoe Robinson Crusoe és Jules Verne Rejtelmes sziget regényeinek motívumait. Az első résszel ellentétben már nem csak a túlélés és az önmagad megmentése a lényeg, de a sziget pusztulását okozható természeti katasztrófa elhárítása is.

A főhős ismét Mina, aki nem hagyhatja el a szigetet, mert a mentőhelikopter balesetet szenvedett. Ha ez nem lenne elég Mina szemei előtt kezd el terjedni egy furcsa betegség, ami elpusztítja a faunát és a flórát is. Úgy tűnik az egyetlen mód a sziget megmentésére a pajzs bekapcsolása, ami megvéd a környező civilizációtól. Ám ez azt is jelenti, hogy Mina soha többé nem tud visszatérni a civilizációba. Nehéz döntés ez, olyan, mint amilyet Nemo kapitánynak is meg kellett hoznia.

Mina szerencsére nem egyedül kell, hogy meghozza ezt a döntést. Jep, a majom – aki az első részben NPC szereplőként jelent meg – ebben a részben játszható szereplőként van jelen. A karakterek között át tudsz kapcsolni, amik a fejtörők megoldásához elengedhetetlen, mert sok feladat kooperatív munkát igényel.

Return to Mysterious Island 2
katalógusba hozzáadva: 2010.11.02.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Return to Mysterious Island 2

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok