RIDE 4 (Special Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ RIDE 4 (Special Edition) - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
22.221 Ft
21.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.27. vagy 1.29.
Termék kódja: 409947

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.26. 06:15
Milestoneminden korosztály számára ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: RIDE 4 (Special Edition) [PS4]


Válassz a 176 hivatalosan licencelt motor közül és versenyezz 30 pályán az egész világon, melyeket gondosan alkottak meg a részletekre odafigyelve. A CAD-tól a lézeres 3D szkennelésig minden elemet úgy hoztak létre, hogy pontosan megragadjon minden részletet, és így mi a legjobb versenyeket élvezhessük két keréken.
Vesd bele magad az elképesztő és dinamikus kalandba, amely a döntéseidnek megfelelően alakul, és válaszd ki saját utadat a regionális versenyektől kezdve egészen a professzionális ligákig.
A RIDE 4 dinamikus időjárásrendszert is kínál, és a nappal és éjszaka teljes ciklusát. Éld át a versenyeket új megvilágításban, és bizonyítsd, hogy te vagy a legjobb versenyző! Most először az Endurance mód teszi próbára szívósságodat az animált boxokkal és hosszú versenyekkel.
A játék bemutatja A.N.N.A.-t (Artificial Neural Network Agent), a mesterséges intelligencia forradalmi neurális hálózatát, amely gépi tanuláson alapul. Versenyezz gyorsabb, okosabb, pontosabb versenyzők ellen, és versenyezz a mesterséges intelligencia ellen, amely olyan emberi, mint még soha!
Válassz a számos hivatalos márka öltözetei közül, testreszabhatod motorjaid is esztétikai és mechanikai szempontból is. Engedd szabadjára képzelőerődet, és tervezd meg saját sisakodat, ruhádat vagy motorod megjelenését az új grafikus editornak köszönhetően. Ha elkészültél oszd meg alkotásaidat online, vagy nézd meg a legjobb kivitelezéseket a közösségből.
Ride_4_Special_Edition

RIDE 4 Special Edition tartalma:
 • RIDE 4 játék
 • Season Pass
 • Steelbook


  Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

  Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!

 • RIDE 4 (Special Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2020.07.17.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: RIDE 4 (Special Edition)

  Nincs vélemény a termékről.