Riders Republic Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Riders Republic - PS4Riders Republic - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.990 Ft
Nettó ár: 11.803 Ft
 
Termék kódja: 411940
UbisoftEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 11.290 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

Riders Republic [PS5]

Találkozzon és versenyezzen egy hatalmas többjátékos pályán különböző sportágak, például kerékpározás, síelés, snowboardozás vagy wingsuit repülés játékosaival.

Versenyezzen egy nagy élővilágban, amelyet olyan ikonikus amerikai nemzeti parkok ihlettek, mint a Bryce Canyon, a Yosemite Valley és a Mammoth Mountain.

Hozzon létre egy csapatot a barátaival, és versenyezzen számos többjátékos módban: versenyek, csapat vs. csapat vagy játékos játékos ellen.

  • Fedezze fel a hatalmas játékteret: a havas hegyektől a kanyonokig, a játékban az amerikai nemzeti parkok gyönyörű tájai láthatók – a Bryce Canyon, a Yosemite Valley, a Sequoia Park, a Zion, a Canyonlands, a Mammoth Mountain és a Grand Teton hűen jeleníti meg a grafikát.
  • Játsszanak együtt vagy barátai ellen – PvP, Co-op, egyedül, tömeges indulások több mint 50 játékos számára, 6v6 arénák vagy online kupák.
  • Küzdje fel magát a ranglista élére: alakítsa ki és fejlessze a karakterét, érje el a csúcsot több tudományágban, és lépjen kapcsolatba legendás szponzorokkal!
  • Élvezze a játékot 60 fps sebességgel a következő generációs konzolokon, és játsszon egyszerre több mint 50 játékossal.



  • Kapcsolódó termékek (1)


    Értékelések Riders Republic

    Nincs vélemény a termékről.