Ridge Racer (Platinum)

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 1614

Namco minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Ridge Racer (Platinum) [PSP]

A Namco legendás autóverseny-szériája PSP-n is tiszteletét teszi: méghozzá nem is akárhogy! A PSP-s Ridge Racer-ről nehéz epikus jelzők nélkül beszélni: a gép nyitókínálatának talán legjobb, legizgalmasabb játékáról van szó - ha csak egy játékot tervezel vásárolni a masina mellé (és szereted a jó autóversenyeket) EZ legyen az. Miért?

Mert a Ridge Racer tökéletes átírat, méltó folytatása a sorozatnak, pontosan ugyanazt az élményt nyújtja, mint a "nagygépes" változatok - sem grafika, sem játékmenet szempontjából nem köt kompromisszumokat. A játék gerincét a World Tour képezi - az itt felsorakoztatott versenyeket megnyerve juthatunk új autókhoz és pályákhoz - utóbbiakból összesen 24 darabot kapunk, köztük sok ismerős szakasszal (találkozhatunk pl. a Seaside Route 765-el, vagy a Heaven & Hell kódnevű gyönyörűséggel a Ridge Racer Type 4-ból, csak most Crimsonrock Passnak fogják hívni).

A sebességérzet páratlan: az "eredeti" Ridge Racerek sem számítottak lassú játéknak, de az újonnan bevezette boost-lehetőség egy kategóriával még ezen is túltesz - a versenyek során a látványosan bevett kanyarokkal (azaz a drifteléssel) növelhetjük a boost-csíkunkat - ha betelt, már nyomhatjuk is a nitrót ezerrel. Remek játék, remek multiplayer lehetőséggel - kötelező beszerzés a PSP mellé.

Ridge Racer (Platinum)
katalógusba hozzáadva: 2005.05.24.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Ridge Racer (Platinum)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok