Rift (Collector's Edition)

ÚJ TERMÉK
17.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 2821

Ubisoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Rift (Collector's Edition) [PC DVD]

Egy fejlett, baráti világban játszódó a World of Warcraftra vagy az Everquestre hasonlító Fantasy Online RPG. Figyeld meg a bolygó életét,. Amin állandó harc folyik a Defiantok és a Guardianok között, más frakciók közreműködésével, akik évszázadok óta harcolnak az egyes területek feletti hatalomért.
Egy tökéletesen elkészített, minden apró részletig kidolgozott világ fogad, saját történelemmel és eipikus történetekkel, alap frakciókkal és hat fajjal. Megtalálhatók az elfek csakúgy, mint a törpék. A többi emberi elődökkel rendelkező faj is a területéhez alkalmazkodva kapta a képességeit. Mindegyik külön történelemmel rendelkezik.
Amint az egyik „riften“ át azaz lyukon az időben időutazást hajtasz végre, visszaugrasz például 10 évet, azonnal meg fogod érteni miben is különbözik a Rift a többi online játéktól. Egy pillanat alatt átalakul a Téged körülvevő világ, minden sokkal zöldebb, Regulos éppen visszavonulóban van, és rengeteg kihívás vár Rád, hogy egyesíthesd a nemzeteket, hiszen a feladatok egyre távolabbi helyekre juttatnak el az adott zónán belül.

A Collector’s Edition tartalma:

 • Exkluzív gyűjtői csomagolás
 • 8 GB pendrive, Rift logoval
 • Soundtrack
 • SteelSeries egéralátét
 • Kemény kötésű, 128 oldalas gyűjtemény az utolsó Rift mini – képregénysorozatból: The Telara Chronicles
 • 3 exkluzív in-game tárgy:
  1. Ancient Tartagon: kétfejű teknős, a 20 szinttől válik elérhetővé, az avatarod mozgását 60% - al gyorsítja
  2. Collector’s Satchel: Az első számú hátizsákod slotjait 24 – re növeli
  3. Bogling Wastrel: különleges házi kedvenc, ami csak a Rift (Collector’s Edition) tagja számára elérhető. Megkülönböztet a többi Ascended fajba tartozó egyedtől.
 • Kétoldalas poszter
 • Útmutató a játékhoz
 • Referencia kártya  A játék állandó aktív Internetkapcsolatot igényel, és rendszeres díjat kér a játékért, amit fizethetsz hitelkártyával, vagy előfizetői kártyával. A csomag egy 30 napos előfizetést is tartalmaz az aktuális árért, ami a hitelkártya számának megadása után, vagy az előfizetői kártyán található kód megadása után aktiválódik!

 • Rift (Collector's Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2011.03.18.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Rift (Collector's Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok