Rise of the Argonauts

SZINTÉN ELÉRHETŐ Rise of the Argonauts - PS3Rise of the Argonauts - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36495

Codemasters 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Rise of the Argonauts [XBOX 360]

 • A görög mitológia számtalan alkalommal megragadta a filmesek és videojáték készítők képzeletét, és a Rise of the Argonauts személyében egy újabb ilyen játékot köszönthetünk. Egy szerepjáték elemekkel meglocsolt akciójáték ez, amelyben egy görög királyt, Jason-t alakítod. Jason feleségét egy bérgyilkos megöli. Jason bosszút fogad, és kioltja a bérgyilkos életét. Ám ez mit sem könnyít bánatán. Abban a templomban temeti el kedvesét, amelyben esküdtek. Jason hamarosan létezik egy mágikus tárgy, az aranygyapjú, amelynek hatalmában áll feltámasztani a halottakat. Ez az egyetlen út, hogy visszahozza szerelmét. Jason elindul hát, hogy megszerezze a gyapjút, és útközben barátokkal és ellenségekkel, istenekkel és rosszakarókkal egyaránt találkozik.

 • A Rise of the Argonauts érdekessége, hogy különböző isteneket lehet imádni. Attól függően, hogy melyik isten szobrainál és szentélyeinél áldozol, más és más képességekre tesz szert a karaktered. Árész a háború istene. Ha őt követed, Jason erősebbé, aggresszívabbá válik. Ez a harcközpontú játékmenet kulcsa. Hermész a hírvivő isten. Ha Jason őt imádja, ravaszabbá és manipulatívabbá válik. Athéna a bölcsesség istennője. Segítségével Jason jobban kiismeri ellenfeleit, akár jók, akár rosszak.

 • Végezetül itt van Apollo, a Nap istene. Általa Jason közkedveltebbé válik az emberek között. A játékos feladata, hogy időről időre eldöntse, melyik isten útját járja. Bármelyiket is választja, a karakter folyamatosan fejlődik, és egyre erősebb és jobb képességekkel rendelkezik majd. Hogy megszerzi-e az aranygyapjút, és vissza tudja-e hozni kedvesét az életbe, az viszont csak rajtad múlik.

 • Rise of the Argonauts
  katalógusba hozzáadva: 2008.10.19.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Rise of the Argonauts

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok