Rise of the Tomb Raider [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 341965
Square

Javasolt termékek (1)

Rise of the Tomb Raider [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Rise of the Tomb Raider

Élvezze az akciódús pillanatokat, az ellenséges környezetet, kapcsolódjon be ezekbe a brutális partizán harcokba és fedezze fel a halálos katakombákat. A Rise of the Tomb Rider játékban Tomb Raider az első expedíciójára indul.

Lara felfedi az ősi titkokat, melyek  miatt a könyörtelen Trinity szervezet célpontjává válik. Lara tudja, hogy az elveszett városba el kell jutnia, és annak rejtélyeihez még mielőtt a Trinity eljutna oda. Elindul Szibériába, az első expedíciójára.
A Rise of the Tomb Raider játékban Lara a világ minden tájáról harcol ellenségeivel. Vadásszon állatokra, hogy fegyvereket hozhasson létre. Gyönyörű, titokzatos és ellenséges vidékek várnak Önre, melyek Lara képességeit és képességeinek határait feltérképezik.
Használja fel környezetét saját érdekében, másszon fára, merüljön le a víz alá, semmisítse meg ellenségeit. Idomítsa Lara öltözékét, fegyverzetét, hogy az megfeleljen játék stílusához. Gyártson robbanószerkezeteket, hozzon létre káoszt, uralja a kultusz íjjat.
A katakombák ismét itt vannak, még nagyobbak és fejlettebbek, mint azelőtt. A Rise of The Tomb Raiderben hatalmas felfedezések, ókori helyszínek, halálos csapdák, rejtélyek, ókori szövegek várnak Önre, melyeket meg kell fejtenie, hogy a kriptákat fel tudja fedni.


Értékelések Rise of the Tomb Raider [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.