Robert Ludlum’s: The Bourne Conspiracy- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Használt
2.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.23.
Termék kódja: 228390

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.21. 18:40
Sierra 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Robert Ludlum’s: The Bourne Conspiracy- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Jason Bourne egy dollármilliókért kiképzett titkosügynök, ám van egy nagy problémája: Egy küldetés során lelőtték, túlélte, de elveszítette az emlékezetét. Most rá kell jönnie, ki ő valójában, miért üldözik, és bámulatos képességeit latba vetve le kell számolnia a rá támadó ellenséggel.

 • A The Bourne Conspiracy című játék az első mozifilm, A Bourne-rejtély történéseit dolgozza fel. Több valódi, és visszaemlékezésen alapuló küldetésen is részt lehet venni, ahogy a főhős fokozatosan nyeri vissza az emlékezetét. A helyszínek között van Marseilles, Párizs, Hága, és még sok más is. Ez egy külső nézetes akciójáték, amelyben a fegyveres tűzharc és a kézitusa egyaránt nagy szerepet kap. A lövöldözős részek hasonlóan működnek más TPS-ekhez. Bourne képes fedezékbe bújni, pontosan célozni, és többféle fegyvert is használhat, géppisztolyoktól elkezdve gránátokon át mesterlövész puskákig.

 • A játék egyik újítása a Bourne-ösztön. Ezt bekapcsolva a főhős könnyebben meglátja az ellenfeleket, így jobban tud tájékozódni, és könnyebben le is lőheti őket. Ezt a funkciót csak bizonyos ideig lehet használni, de kell, mert bizonyos helyzeteket jelentősen megkönnyít. Sokkal izgalmasabb azonban, ha Bourne szemtől szembe kerül egy rosszfiúval. A játék ilyenkor oldalsó, közeli kameraállásba vált, és szinte úgy küzdhetsz, mintha egy verekedős játékban lennél. A mozdulatok villámgyorsak, a verekedés animációja és megvalósítása nemcsak élethű, de rendkívül látványos is.

 • Lehetőség van különböző ütések és rúgások használatára is, ha pedig az ellenfél már eleget kapott, látványos mozdulatokkal kiütheted. Ezek a kiütések sokszor az interaktív környezetet is kihasználják. Lökd bele az ellenfeledet egy éles szilánkokra törő vitrinbe, verd bele a fejét a falba, vagy lökd le az erkélyről - a lehetőségek szinte határtalanok, ez a rész pedig kiválóan adja vissza a mozifilm jeleneteit.

 • A The Bourne Conspiracy egy nagyon magas fordulatszámon pörgő, izgalmas akciójáték, és a film garancia rá, hogy a története is a székhez szögezi a játékost.

 • Robert Ludlum’s: The Bourne Conspiracy- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2014.02.11.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Robert Ludlum’s: The Bourne Conspiracy- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok