Robert Ludlum's: The Bourne Conspiracy

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
Használt
2.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 35745

Sierra 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
2.790 Ft
Elérhetőség külső raktáron

LEÍRÁS: Robert Ludlum's: The Bourne Conspiracy [XBOX 360]

Jason Bourne egy dollármilliókért kiképzett titkosügynök, ám van egy nagy problémája: Egy küldetés során lelőtték, túlélte, de elveszítette az emlékezetét. Most rá kell jönnie, ki ő valójában, miért üldözik, és bámulatos képességeit latba vetve le kell számolnia a rá támadó ellenséggel.

 • A The Bourne Conspiracy című játék az első mozifilm, A Bourne-rejtély történéseit dolgozza fel. Több valódi, és visszaemlékezésen alapuló küldetésen is részt lehet venni, ahogy a főhős fokozatosan nyeri vissza az emlékezetét. A helyszínek között van Marseilles, Párizs, Hága, és még sok más is. Ez egy külső nézetes akciójáték, amelyben a fegyveres tűzharc és a kézitusa egyaránt nagy szerepet kap. A lövöldözős részek hasonlóan működnek más TPS-ekhez. Bourne képes fedezékbe bújni, pontosan célozni, és többféle fegyvert is használhat, géppisztolyoktól elkezdve gránátokon át mesterlövész puskákig.

 • A játék egyik újítása a Bourne-ösztön. Ezt bekapcsolva a főhős könnyebben meglátja az ellenfeleket, így jobban tud tájékozódni, és könnyebben le is lőheti őket. Ezt a funkciót csak bizonyos ideig lehet használni, de kell, mert bizonyos helyzeteket jelentősen megkönnyít. Sokkal izgalmasabb azonban, ha Bourne szemtől szembe kerül egy rosszfiúval. A játék ilyenkor oldalsó, közeli kameraállásba vált, és szinte úgy küzdhetsz, mintha egy verekedős játékban lennél. A mozdulatok villámgyorsak, a verekedés animációja és megvalósítása nemcsak élethű, de rendkívül látványos is.

 • Lehetőség van különböző ütések és rúgások használatára is, ha pedig az ellenfél már eleget kapott, látványos mozdulatokkal kiütheted. Ezek a kiütések sokszor az interaktív környezetet is kihasználják. Lökd bele az ellenfeledet egy éles szilánkokra törő vitrinbe, verd bele a fejét a falba, vagy lökd le az erkélyről - a lehetőségek szinte határtalanok, ez a rész pedig kiválóan adja vissza a mozifilm jeleneteit.

 • A The Bourne Conspiracy egy nagyon magas fordulatszámon pörgő, izgalmas akciójáték, és a film garancia rá, hogy a története is a székhez szögezi a játékost.

 • Robert Ludlum's: The Bourne Conspiracy
  katalógusba hozzáadva: 2008.05.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Robert Ludlum's: The Bourne Conspiracy

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok