Robinson: The Journey [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 361234
Crytek

Robinson: The Journey [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 6 hónap


Új termék leírása:

359381
Saját bőrén tapasztalhatja az élő, lélegző világot, melyet a PlayStation VR segítségével élhet át. Őskori hüllők természetes környezetében túlélni csak akkor képes, ha minden érzékét felhasználja.

Fedezze fel ezt az új környezetet Robin szemszögéből, a fiatal férfi, aki egy rejtélyes szigeten landolt, és a jura korban tartózkodik.
Fedezze fel a környék titkait ebben az érzésekkel teli történetben. Egy robot asszisztens segíti önt ebben, aki kalandja minden lépésében Ön mellett áll.

Használja ki a teret, leveleket és az állatokat, melyekkel találkozik, ártalmatlan növényevők, predátorok az élelmiszerlánc tetejéről. Élje át ezt az intenzív realizmust, amelyet a PlayStation VR hoz el Ön számára, és a CRYENGINE erejét.

A játék PlayStation VR és PlayStation kamerát (PS4) igényel.


Értékelések Robinson: The Journey [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.