RoboCop: Rogue City [PS5] - BAZÁR (használt termék)

13.790 Ft
13.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 468981
NACON

RoboCop: Rogue City [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Készülj fel és... VÉDD MEG AZ ÁRTATLANOKAT ÉS ÉRVÉNYESÍTSD A TÖRVÉNYEKET! Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni Old Detroit veszélyes, bűnözéstől hemzsegő utcáin. Megbízható Auto-9 fegyvereddel, gyári teljesítményeddel, az egységben szerzett sokéves tapasztalatoddal és egy sor szerszámmal megküzdhetsz azokkal az erőkkel, amelyek az otthonodnak nevezett város elpusztítására törekszenek egy teljesen új, robbanásszerű első személyű küldetésben az igazságért. Jogodban áll eldönteni, hogyan teljesíted az elsődleges utasításokat a magad módján, de ügyelj a történetre, mert a korrupció és az aljasság nem ismer határokat.

Trailer


Értékelések RoboCop: Rogue City [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.