Rock Revolution

SZINTÉN ELÉRHETŐ Rock Revolution - WiiRock Revolution - PS3
ÚJ TERMÉK
10.190 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 36936

KONAMI 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Rock Revolution [XBOX 360]

A Konami is beszáll a csatába a Guitar Hero és a Rock Band mellé legújabb játékuk, a Rock Revolution segítségével.

 • A Konami is szeretne magának egy szeletet a ritmusjátékok habos tortájából és úgy döntött, hogy ismét belevág egy efféle brand megalapításába. Korábban számos ritmusjáték produktuma járta az árkád játéktermeket és a konzolokkal felszerelt háztartásokat, mosolyt csalva milliók arcára. A Dance Dance széria, és a Dancing Stage sorozat mellett a Guitar Freaks is egy ismert képviselője volt a műfajnak korábban.

 • A Konami tehát ismét nekifeszül, hogy egy sikeres franchise-t alapítson a manapság feltűnően trendi műfajon belül. A Rock Band és Guitar Hero sikerein felbuzdulva még idén jelentkezik a Rock Revolution-nel, mely PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re és DS-re érkezik, két előbbi masinán kiegészítő perifériákkal együtt, hogy a lehető legautentikusabb legyen az élmény. A HD konzolos verziók gitár és dob készlettel lesznek ellátva, csakúgy mint a népszerű Rock Band. Az alap kínálatban 40 dal fog szerepelni, melyeket a megjelenést követően tovább bővíthetünk letöltések formájában.

 • A koncertjeink helyszínéül több, eddig ismeretlen lokáció fog szolgálni, azt egyelőre nem tudni, hogy létező objektumok adnak-e otthont a produkcióinknak, vagy teljesen fiktív térben keltjük majd a zajokat. Mi az utóbbit tartjuk valószínűnek. 15 realisztikus karakter közül tudjuk összeválogatni a zenekarunkat, akikkel a húrok közé csapunk, vagy éppen a dobokat püföljük. A mókát offline és online módozatok garantálják, melyen belül kiállhatunk egymás ellen, vagy oldalán és lesz banda battle is, hogy ne fulladjon a party unalomba.

 • A Wii verzió nem kap külön perifériákat, a Nintendo revolúcióján a Wiimote és a Nunchuk látják el a gitár és a dob szerepét, hasonlóképpen a DS kivetüléshez, ahol a Stylus veszi át a gitár pengető vagy dobverő szerepét. Némileg butított verziók, de az élvezet a toppon lesz, nem vitás.

 • Rock Revolution
  katalógusba hozzáadva: 2009.03.17.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Rock Revolution

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok