Rollercoaster Tycoon 1,2 & 3

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 230288

Atari minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Rollercoaster Tycoon 1,2 & 3 [PC CD]

230288
Csomag tartalma: RollerCoaster Tycoon, RollerCoaster Tycoon 2, RollerCoaster Tycoon 3.

RollerCoaster Tycoon
Tervezze meg a legnagyobb, legjobb és legrémísztőbb pályát, amelyet valaha is látott. Több mint 50 dizájn közül választhat, a klasszikus fa, vagy high-tech acél konstrukciók közül. Ezután pedig kezdheti szedni a belépőket.

Azonban itt nem csupán a hullámvasút építésről van szó. Gondoskodnia kell a látogatókról, a kevésbé bátrakról is, úgy, hogy egy teljes családi szórakozást kínál fel nekik, mint pl. miniatűr kisvasutak, csónak kölcsönzés, labirintus. Építsen frissitőket árusító sátrakat, ahol kipihenhetik magukat, fogadjon fel a gyerekek szórakoztatására embereket és tervezzen egy olyan vidámparkot, amely nem csupán szórakoztat hanem magával is ragadja az ember, szinte vonzza őt, hogy az egészet bejárja. Ne felejtse, hogy a világ legjobb vidámpark tulajdonosa lehet. Azonban abban az esetben, ha az érdeklődők nem tudnak odajutni, nem lesz látogató, sem pedig haszon.

A siker titka nem csupán a hullámvasút kiépítésében rejlik, hanem a vidámpark témájának, színeinek, területi elrendezésének összehangolásában, melyek a vendégeket ismét arra készteti majd, hogy visszatérjenek és befizessék a belépőt.

De miért is térjenek ide vissza az emberek? Túl drága egy menet a hullámvasúton? Elegendő frissítőt árusító sátor áll a rendelkezésükre? Az atrakciók gyakran hibásodnak meg? Az Ön kötelessége megbizonyosodni arról, hogy a pálya biztonságos, megtudni azt, hogy mit gondolnak a látogatók, és biztosítani azt, amit szeretnének, s mindezt elérhető áron!
 • 14 hullámvasút fajta.
 • Pontos fizika, és mozgás dinamika.
 • Izgalom és rosszullét kiértékelése.
 • Különféle pályák, boltok, dekorációk, vidékek és motívumok.
 • Kövesse figyelemmel anyagi eredményeit, hogy megmeneküljön a csődtől.
RollerCoaster Tycoon 2
Egy függőséget okozó szimulátor, érdekes újdonságokkal érkezik, melyben a Six Flags vidámpar vad kalandjai várnak Önre. Új kalandok, kreativitás kifejezésének lehetősége. Jól átgondolt játék, dizájn, mely lehetővé tesz mindent átvizsgálni, ami egy vidámpark építéshez szükséges.
RollerCoaster Tycoon 3
A RollerCoaster Tycoon 3 egy teljes értékű 3D játék, ami egy vidámpark megfigyelését több szempontból is lehetővé teszi, helyszínről is. Építs hullámvasutat, és próbáld is ki azt. Teszteld milyen hatással lesz majd a látogatókra. Új világítási rendszer is megjelenik a játékban, ami új dimenziókat ad a park számára és pirotechnikai effektek létrehozását is lehetővé teszi.
 • Javított irányítás és pályaépítés.
 • Új megvilágítási rendszer, romantikus napnyugták, tüzijátékok.
 • Egyedi látogatók, egyedi kinézetet, valamint a kedvenc attrakciókat tekintve.
 • Még több hullámvasút és attrakció.
 • SandBox mód, határtalan költségvetéssel.
 • 5 téma: Generic, Spooky, Western, Adventure és Sci-Fi.
 • Forgatókönyv szerkesztő, ami lehetővé teszi a tartalmak megosztását.

 • Rollercoaster Tycoon 1,2 & 3
  katalógusba hozzáadva: 2014.03.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Rollercoaster Tycoon 1,2 & 3

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok