Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) - PC CDBig Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) - XBOX ONEBig Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) - NSW
Bruttó ár
14.990 Ft
Nettó ár: 11.803 Ft
 
Termék kódja: 432191
SurviosEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 11.290 Ft-ért

Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) [PS4]

Edzen, harcoljon és nyerjen legendaként


Megvan, ami ahhoz kell, hogy bajnok legyen? Lépjen be a ringbe a Big Rumble Boxing: Creed Champions játékban, és mutassa meg boksztudását egy lenyűgöző játéktermi élményben. Vegye fel az olyan legendák bokszkesztyűjét, mint Adonis Creed és Rocky Balboa, vagy küzdjön meg Creed vagy Rocky világának 18 ikonikus karakterének egyikeként. Alternatív megoldásként gyakorolja a bokszozást a klasszikus edzőképzésben Creeddel és Rockyval, és találkozhat a világszínvonalú riválisokkal számos lenyűgöző helyszínen, miközben figyeli az egyes karakterek egyedi történetét.

rocky_ko


Főbb jellemzők:
  • A legjobb birkózók a súlykategóriákban – az egyszerű vezérlők és a robusztus boxmechanizmusok lehetővé teszik a játékosok számára az ellenfelek irányítását egy játéktermi környezetben. Az egyes mozdulatokat könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani.
  • A tökéletes bokszvilág Creeddel és Rockyval – harcoljon Adonis Creedként, Rocky Balboaként, valamint Creed és Rocky legendáinak óriási listája, köztük Apollo Creed, Ivan és Viktor Drago és Clubber Lang.

    A csomag tartalma:
  • Játék
  • Poszter




  • Értékelések Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition)

    Nincs vélemény a termékről.