Ryse: Son of Rome (Legendary Edition)

ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
Használt
4.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2017.12.19. (6 szabad darab) [?]
Termék kódja: 258445

Microsoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
4.790 Ft

LEÍRÁS: Ryse: Son of Rome (Legendary Edition) [XBOX ONE]

258445

A Ryse: Son of Rome játékot a Crytek stúdió exkluzívan az Xbox One plattformra fejlesztette ki, amely egy harccal, brutalitással és hősiességgel teli, magával ragadó, kalandos akciótörténet. A játék története Mario Tito római katonát figyeli, aki jelentkezik a hadsereghez, hogy megbosszulja családja meggyilkolását, és aki hőssé válik, és a Római birodalomért harcol.

Ryse: Son of Rome a római birodalmat, annak népét, konfliktusait és országát képviseli, mindezt magával ragadó filmrészletekkel, amely az újgenerációs konzolok számára új szintre emeli a grafika szintjét. A játékban a római vezérek brutális és intenzív háború zajlik, nyers részletek jelenítődnek meg, melyek bevonják Önt a káoszba, mindezt olyan közelről, hogy láthatja és érezheti ellensége arcán az érzelmeket.
A Ryse: Son of Rome játékélmény Xbox One konzolra olyan módon jeleníti meg a Római birodalmat, ahogy azt még nem láthatta. Británia északi szélétől a Kolosszeumig, Róma szívében. A grafika valósághű realisztikus karakterekkel való munkát tesz lehetővé, mely hihetetlenül részletes arc animációval és természetes érzelmekkel rendelkezik.
Élje át a római háborúk izgalmait a képernyőn egyszerre több mint 100 karakterrel, akiket a mesterséges intelligencia vezérel. Konkurenciátlan intenzitás, realizmus, részletesség. Mindezek hihetetlen akcióélményt biztosítanak.
A játék kooperatív multiplayer élménye a gladiátorharcok brutális világába vonja Önt be, ahol a Kolosszeumban lejátszódó harcok várnak önre, barátaival az oldalán, állandóan változó ellenség és üvöltő nézőközönség körében.Legendary Edition további tartalma:

 •  Letölthető Morituri Pack (tartalma 5 új térkép, 5 térkép, a Solo mód számára optimalizált, új skin a Gladiator módra).
 •  Letölthető csomag a Duel of Fates Pack -ba (tartalma 3 új térkép, a Solo módra optimalizált 3 térkép, új skin a Gladiator módra).
 •  Letölthető csomag a The Mars’ Chosen Pack játékba (új multiplayer mód, 5 új multiplayer térkép, két új skin a Gladiator módra).
 •  Letölthető csomag a The Colosseum Pack játékba (tartalma két új térképet, két új skint a Gladiator módba).
 •  3 singleplayer térkép a játékba.
 •  Bónusz skin a játékba.
Ryse: Son of Rome (Legendary Edition)
katalógusba hozzáadva: 2014.11.13.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Ryse: Son of Rome (Legendary Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok