Sacred 2: Fallen Angel

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sacred 2: Fallen Angel - PS3Sacred 2: Fallen Angel - PC DVD
ÚJ TERMÉK
9.090 Ft
Bruttó ár
Használt
6.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36212

Deep 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
6.990 Ft

LEÍRÁS: Sacred 2: Fallen Angel [XBOX 360]

 • A Sacred 2 – Fallen Angel játékban az általad kiválasztott karakter bőrébe bújva elmerülhetsz a mellékküldetésekkel és felfedezésre váró titkokkal teli, lebilincselő történetben. Lélegzetelállító harcművészeti technikákat és különleges varázslatokat sajátíthatsz el. Fegyverek és egyéb kiegészítők gazdag tárházából válogathatsz, és eldöntheted, karaktered mely képességeit kívánod felerősíteni velük, hogy igazán egyedi és különleges hőst hozhass létre.

 • Győzedelmeskedj számtalan félelmetes ellenség felett, gyűjtsd össze a pusztító fegyverek és a mesés kincsek legjavát! Készülj fel a végső csatára, és emelkedj a legendák közé! Indulj csatába különleges hátasod nyergében – akár óriáspókokat, kardfogú tigriseket és démoni pokolkutyákat is meglovagolhatsz!

 • Sacred 2: Fallen Angel - XBOX 360
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Sacred 2: Fallen Angel
  katalógusba hozzáadva: 2008.08.12.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Sacred 2: Fallen Angel

  od Csegődi József 5 az 5 csillagból! 20.08.2012
  Nagyon jó akció szerep játék ez. A Diablo 2höz hasonlító. A mellék küldetéssekkel elég hosszú játékmenet, akár 100 óra is elérheti az ember és akkor nem beszélve arról ha valaki megpályáza a 200-as szintet akár 200 óra is bele mehet. 1 játékos kampány elegendő szórakozást biztosít ezt én is tanúsíthatom, már több kijátszottam. Live-n is lehet vele játszani vagy osztott képernyőn. Sok szörnyek és változatos helyszínek is vannak benne. Varázslatok minden hősnél van 15. + varázslatonként extra ami az alap varázslatot erősíti. Akinek tetszik a szerep játékok és a Diablo 2 is be jött annak idején pc-n akkor ez is tetszeni fog.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok