Saints Row: The Third (The Full Package) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Saints Row: The Third (The Full Package) - XBOX 360Saints Row: The Third (The Full Package) - NSW
Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 209422
THQEN szinkron

Saints Row: The Third (The Full Package) [PS3]



Évekkel azután, hogy elfoglalták Stilwatert, a Third Street Saints az utcai bandából neves márkává nőtte ki magát, Saints edzőcipőkkel, Saints energiaitalokkal és Johnny Gat Bobble – head babákkal, amik szinte minden boltban kaphatók. A Saints Stilwater királyai, de a feltörekvésük nem maradt észrevétlen. A Syndicate, a legendásan kriminális testvériség, aminek a világ minden táján vannak tagjai, is észrevette őket, és most kikéri a neki kijáró tiszteletet.

Mivel elutasítod a Syndicatenak való behódolást, a harc áthelyeződik Steelportba, a valamikori büszke metropolisba, ami mára már csak a bűn városává vált a Syndicate ellenőrzése alatt. Hívj műholdakkal irányított légitámadásokat a mexikói bandákra és védekezz a katonai erőkkel szemben kizárólag erotikus játékszerek használatával a legbizarrabb játékjelenetben, amit valaha láttál.

A Saints Row: The Thirdben a hatalmuk csúcsán irányíthatod a Saintseket. Steelport már megérett az uralomra, és csak Rajtad múlik, hogy mikor vonod azt uralmad alá. Ízlésed szerint öltöztetheted fel a bandád tagjait, a legextrémebb rap videoklipekben sem nagyon látott cuccokba. Olyan döntéseket is meg kell hoznod, amik egyszer és mindenkorra megváltoztatják Steelportot és a Saintseket. Ez most már a Te városod, a Te törvényeid alapján.

  • Zavard és törd meg a Syndicate monopol helyzetét a fegyverkereskedelemben, a cyber bűnözésben és a szex bizniszben. Derítsd ki Steelport titkait
  • Legyőzni az ellenfelet egy dolog. Megalázni őt, viszont egy másik. Emberi ágyúgolyókat kilövő autók és szexuális segédeszközökkel történő harcok garantálják a jó mókát
  • Készíts, ossz meg és tölts le szereplőket a celebektől a meztelen ninjákig bármit

    A The Full Package tartalma:
  • 3 letölthető kiegészítő csomag extra küldetésekkel - Genki Bowl VII, Gangstas In Space és Trouble with Clones
  • Kiegészítők letölthető csomagja a játékhoz - Shark Attack Pack, Witches & Wieners Pack és Genki Vehicle Pack



  • Értékelések Saints Row: The Third (The Full Package)

    Nincs vélemény a termékről.