Samurai Warriors 2: Empires

SZINTÉN ELÉRHETŐ
ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 23954

KOEI 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Samurai Warriors 2: Empires [XBOX 360]

 • A tömeges hack 'n slash stílusú játékok egyik leghíresebb készítője a Koei, amely Dynasty Warriors című játéksorozatával belopta magát a zsáner kedvelőinek szívébe. Az Omega Force által fejlesztett Samurai Warriors 2 Empires folytatja a jó hagyományokat, de kiegészíti azt egy nagyon érdekes, és hosszan tartó játékmóddal.

 • A játék alapvető lényege, hogy a csatákban méretes hadseregek vesznek részt, a játékos szamurája pedig egymaga képes többszáz ellenféllel végezni. Lehetőség van saját karaktert készíteni a Create a Warrior módban, és vele vezetni győzelemre a hadsereget. A történet során olyan csatákban vehetsz részt, mint például a kusegawa-i és a kyoto-i csata, de harcolhatsz például az Ueda kastélynál is.

 • A történetes mód mellett létezik egy túlélő mód is, amelyben egyedül kell szembeszállnod újabb és újabb hullámokban érkező, végtelen ellenséggel, miközben különböző kitűzött célokat teljesítesz. A játék alcíme azonban nem véletlenül Empires, ez jelöli a program legizgalmasabb, legtartalmasabb lehetőségét. Az Empire (birodalmi) mód egyesíti a Samurai Warriors 2 játékmenetét egy taktikus stratégiai játékkal. Több választható birodalom közül az egyiket vezeted, és célod, hogy jó stratégiai döntésekkel egyik ellenfelet igázd le a másik után, így szerezve teljhatalmat, és kiterjesztve birodalmadat.

 • Az intenzív akcióval teli hack 'n slash ("kaszabolós") rész hasonló a sorozat többi részéhez, többféle fegyvert és felszerelést lehet használni, valamint vannak kombinációk és speciális támadások is. A játékban ezeken kívül helyet kapott egy igen kiterjedt archívum is, amelyben ritka képek, rajzok és szövegek segítségével lehet böngészni a szamurájok múltját, történetét, harcmodorát és taktikáit.

 • Samurai Warriors 2: Empires
  katalógusba hozzáadva: 2007.08.24.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Samurai Warriors 2: Empires

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok