Scarface: The World is Yours

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3997

Sierra 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Scarface: The World is Yours [PS2]

Brian De Palma és Oliver Stone közös filmje egy kubai menekült bűnözőről szól, akit Al Pacino alakít. Miamiba érkezve egyenesen Kubából, elindul a bűnözés és gengszterkedés rögös útján!

 • Mit szólnátok egy olyan Gyűrűk ura-folytatáshoz, amiben kiderül, hogy az Egy Gyűrű mégsem pusztult el? Esetleg egy új Csillagok háborúja epizód, ami úgy indít, hogy Darth Vader mégsem halt meg? Sőt, mondok még vadabbat: mi lenne, ha a legendás gengszterfilm, a Sebhelyesarcú úgy folytatódna, hogy minden idők egyik legellenszenvesebb mozis karaktere, Tony Montana túléli a film végi nagy leszámolást, és újra nekivág Miami kokainnal fűtött alvilágát meghódítani? Hát tessék, lehet szörnyülködni, szentségtörést kiáltani, vagy ami tetszik – a harmadik verziót most megkaptuk.

 • Scarface: The World is Yours - PS2
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  Scarface: The World is Yours
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Scarface: The World is Yours

  od Kolozsi Ádám 5 az 5 csillagból! 02.12.2013
  Ha most megrendelem mikorra jönne meg?mert ha várólistára tesznek most kihozzák rögtön vagy amikor a termékből leszz,
  SuperGamer.hu:
  Üdv, Sajnos pillanatnyilag nem tudok Önnek még csak hozzávetőleges beszerzési időpontot sem mondani, mert a termék egyetlen beszállítónk raktárán sem elérhető, és nincs rálátásunk, hogy mikor válik elérhetővé. Olyat pedig nem szeretnénk megígérni, amit rajtunk kívülálló okokból nem tudnánk betartani. Amennyiben ad le megrendelést a termékre, akkor a rendszer először küld egy értesítést, hogy a termék beszerzése bizonytalan, de aztán amint lesz változás a termék elérhetőségében a rendszer egy automatikus üzenetben értesíteni fogja Önt a beraktározás várható idejéről. A megrendelés Önt semmire nem kötelezi, az bármikor visszamondható. A fent leírtak érvényesek minden \"várólistás\" termékre.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok