Scene it?: Box Office Smash

ÚJ TERMÉK
8.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 4050

Rising minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Scene it?: Box Office Smash [PSP]

 • A népszerű Scene It? sorozat második része, amelyben rengeteg új tartalom foglal helyet. A mozifilmeket kedvelők egyik kedvenc kvízjátéka a Scene It?, amely próbára teszi a filmes tudást. A játék lényege, hogy négy játékos méri össze tudását és gyorsaságát különböző, mozifilmeket érintő témákban és kérdésekben. A képernyőn megjelenik a kérdés vagy a feladvány, és aki a leggyorsabban nyomja le a nagy gombot, válaszolhat. Sok kérdéshez mozifilm bejátszások is tartoznak, ezek sok esetben HD filmanyagok.

 • Minél tájékozottabb valaki a filmek világában, annál jobban helytállhat a játékban. Többféle feladvány van. Az egyikben egy filmbejátszás részleteire kell emlékezni, a másikban lerajzolnak egy jelenetet, és ki kell találni, melyik filmből van, de elképzelhető, hogy a készítők listája alapján kell kitalálni a megoldást. A játék rögzíti, hogy milyen kérdéseket tett már fel, így az ismétlődések esélye nagyon csekély.

 • A Box Office Smash című részben már 22 féle feladvány van, köztük például a Pixel Flix technológia, amely egy film jelenetéből 8 bites grafikákat állít elő. A játék európai változata több országban honosított tartalmat is kapott, így végre európai filmalkotások is szerepelnek a kérdések között.

  Játékvezérlők a csomag tartalma!

 • Scene it?: Box Office Smash
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Scene it?: Box Office Smash

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok