Scene it?: Light, Camera, Action

ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39404

Microsoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Scene it?: Light, Camera, Action [XBOX 360]

A Microsoft Game Studios Xbox 360-as portfóliója egyre szélesedik, és ennek egyik legjobb példája a Scene It? Lights, Camera, Action, amely egy kvízjáték, hozzá ajándékba jár négy darab Big Button Pad, amely speciális irányítókkal még könnyebb kezelni a játékot az egész családnak.


 • A játék lényege, hogy négy játékos méri össze tudását és gyorsaságát különböző, mozifilmeket érintő témákban és kérdésekben. A képernyőn megjelenik a kérdés vagy a feladvány, és aki a leggyorsabban nyomja le a nagy gombot, válaszolhat. Sok kérdéshez mozifilm bejátszások is tartoznak, ezek sok esetben HD filmanyagok. Minél tájékozottabb valaki a filmek világában, annál jobban helytállhat a játékban. Többféle feladvány van. Az egyikben egy filmbejátszás részleteire kell emlékezni, a másikban lerajzolnak egy jelenetet, és ki kell találni, melyik filmből van, de elképzelhető, hogy a készítők listája alapján kell kitalálni a megoldást.

 • A játék rögzíti, hogy milyen kérdéseket tett már fel, így az ismétlődések esélye nagyon csekély. Ha van olyan család, amely szeret moziba járni, és oda is figyel a részletekre, akkor a Scene It? Lights, Camera, Action kiváló szórakozás lehet a számukra.

  Játékvezérlők a csomag tartalma!

 • Scene it?: Light, Camera, Action
  katalógusba hozzáadva: 2010.02.07.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Scene it?: Light, Camera, Action

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok